Merve Boluğur'dan, Murat Dalkılıç'ın yeni aşkına şoke eden yorum!

Hande Merve
Hande Merve

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, iki yıl evli kaldığı oyuncu Merve Boluğur'dan geçen Eylül'de boşanınca Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı. Merve Boluğur'un bu aşk için söyledikleri herkesi şoke etti!

Popçu Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un boşanmalarının ardından Murat Dalkılıç'ın oyuncu Hande Erçel ile birlikte olduğu iddiası ortaya atılınca, eski eş suskun kalmadı.

Hande ile beraber
2015'te evlendiği oyuncu Merve Boluğur'dan geçen Eylül'de boşanan Murat Dalkılıç, Star TV'deki 'Siyah İnci' dizisinde oynayan Hande Erçel ile flört etmeye başlamıştı.
Hande ile beraber 2015'te evlendiği oyuncu Merve Boluğur'dan geçen Eylül'de boşanan Murat Dalkılıç, Star TV'deki 'Siyah İnci' dizisinde oynayan Hande Erçel ile flört etmeye başlamıştı.
"Reklam aşkı olduğu belli" 
Merve Boluğur bu sürpriz ilişkiyi duyunca ilginç bir tepki verdi. Yakın arkadaşına şunları söyledi: ''Murat'ı iyi tanırım. O kıza kuvvetli bir şey hissetmediğini düşünüyorum. Reklam aşkı olduğu belli" açıklamasında bulundu.
"Reklam aşkı olduğu belli" Merve Boluğur bu sürpriz ilişkiyi duyunca ilginç bir tepki verdi. Yakın arkadaşına şunları söyledi: ''Murat'ı iyi tanırım. O kıza kuvvetli bir şey hissetmediğini düşünüyorum. Reklam aşkı olduğu belli" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >