Merve geçici diyordu! Hande Erçel - Murat Dalkılıç aşkı belgelendi

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç

Oyuncu Hande Erçel ile şarkıcı Murat Dalkılıç'ın aşkları bir fotoğraf karesiyle belgelendi.

3 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda bitiren Murat Dalkılıç, çok geçmeden 25 yaşındaki oyuncu Hande Erçel ile anılmaya başlamıştı.

Murat Dalkılıç çekimleri sürekli ertelenen filminde Merve Boluğur ile oynayacaktı. Çift boşanınca Merve Boluğur projeden vazgeçti. Dalkılıç bunun üzerine eski arkadaşı Ekin Türkmen'e teklif götürdü. Popçu "Hayır" cevabını alınca, teklifi Erçel'e götürdü. Bu durum ilişki iddialarını daha da güçlendirdi.

"Reklam aşkı olduğu belli"
Bu duruma sessiz kalmayan eski eş Merve Boluğur:''Murat'ı iyi tanırım. O kıza kuvvetli bir şey hissetmediğini düşünüyorum. Reklam aşkı olduğu belli" açıklamasında bulunmuştu.
"Reklam aşkı olduğu belli" Bu duruma sessiz kalmayan eski eş Merve Boluğur:''Murat'ı iyi tanırım. O kıza kuvvetli bir şey hissetmediğini düşünüyorum. Reklam aşkı olduğu belli" açıklamasında bulunmuştu.
Sırılsıklam aşık oldu!
Merve Boluğur ile olan 3 yıllık evliliğini Eylül ayında sona eren Murat Dalkılıç, oyuncu Hande Erçel’e sırılsıklam âşık oldu! Ünlü şarkıcı çıktıkları yemek sırasında itirafta bulunarak: “Ben Hande’ye çok âşığım” dedi. Duygusal anlar yaşayan Hande Erçel ise gözyaşlarına engel olamadı.
Sırılsıklam aşık oldu! Merve Boluğur ile olan 3 yıllık evliliğini Eylül ayında sona eren Murat Dalkılıç, oyuncu Hande Erçel’e sırılsıklam âşık oldu! Ünlü şarkıcı çıktıkları yemek sırasında itirafta bulunarak: “Ben Hande’ye çok âşığım” dedi. Duygusal anlar yaşayan Hande Erçel ise gözyaşlarına engel olamadı.
Aşkları belgelendi!
İkilinin aynı karede göründüğü fotoğraf ise sosyal medyada paylaşıldı. Erçel'in ablasının doğum gününde çekilen bu fotoğraf gündeme oturdu.
Aşkları belgelendi! İkilinin aynı karede göründüğü fotoğraf ise sosyal medyada paylaşıldı. Erçel'in ablasının doğum gününde çekilen bu fotoğraf gündeme oturdu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >