Meryem Uzerli Dark dizisinde yer alabilir: Deneme çekimine gitmiş!

Meryem Uzerli'nin Dark için deneme çekimine gittiği iddia edildi.
Meryem Uzerli'nin Dark için deneme çekimine gittiği iddia edildi.

Netflix'in beğenilen dizilerinden birisi olan Dark'ın yeni sezonunda tanıdık bir yüz görebiliriz. Bilim kurgu ve gerilim türündeki dizinin yeni sezonunda Meryem Uzerli'nin olacağı iddia edildi. Dark'ın yeni sezonu için deneme çekimine giden Uzerli'nin beğenildiği ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.

2017 yılında Netflix'te yayınlanmaya başlayan Dark dizi bilim kurgu ve gerilim türündeki konusuyla herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Platformun en merak edilen dizilerinden biri olan Dark'ın yeni sezonunda karşımıza tanıdık bir yüz çıkabilir.

Meryem Uzerli Dark dizisinde yer alabilir!

Geçtiğimiz aylarda ikinci sezon finalini veren Dark, izleyicilerini merak içinde bıraktı. Bilim kurgu türündeki dizi gizemini koruyarak tam 2 sezondur seyircinin ilgisini taze tutmayı başardı.

  • Dizinin yeni sezonuyla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Başarılı oyuncu Meryem Uzerli'nin dizinin yeni sezonunda olabileceği belirtildi.

Deneme çekimleri beğenildi

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin yeni sezon hazırlığı devam eden Dark dizisi için deneme çekimine gittiği belirtildi. Uzerli’nin deneme çekimine dair videoyu projenin yapımcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese tarafından beğenildiği ve anlaşma sağlandığı takdirde çekimlere başlayacağı iddia edildi.

  • Alman yapımı dizi küçük bir çocuğun kaybolmasının ardından meydana gelen olayları konu alıyor. Başrollerinde ise Louis Hofmann, Oliver Masucci ve Jördis Triebel rol alıyor.

Dark hakkında

Bilim kurgu türündeki dizinin yönetmenliğini Who AmI filmiyle tanınan Baran bo Odar yapıyor. Odar aynı zamanda Jantje Friese ile birlikte dizinin senaryosunu da kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Louis Hofmann, Anna König, Roland Wolf, Louis Hofmann ve Jördis Triebel gibi isimler yer alıyor. Dizi, Almanya’da televizyon yapımlarına verilen en prestijli ödül olan Grimme Preis’a aday gösterildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >