Microsoft duyurdu: Windows 10 güncellemesi Ekim'de geliyor

Windows 10
Windows 10

Microsoft, Windows 10 için Ekim'de büyük bir güncelleme yayınlamayı planlıyor. İşletim sistemini çok daha sağlıklı hale getiren bu güncellemenin şu ana kadar ortaya çıkan detayları haberimizde:

Microsoft, belirli aralıklarla yayınladığı Windows 10 güncellemeleriyle masaüstü işletim sistemini çok daha güvenli ve kullanışlı hale getiriyor. Bu kapsamda son olarak Windows 10 tarafındaki yeni güncellemenin Ekim'de yayınlanacağı da ortaya çıktı. Peki ama bu güncelleme Windows 10'a neler katıyor?

gzt

Windows ve Android arasındaki köprü sağlamlaşıyor

Yeni güncelleme özellikle Windows ve Android platformlarındaki arasındaki köprünün kurulması için büyük önem taşıyor. Masaüstü ve mobil işletim sistemi arasındaki bağlantı daha da sıkılaşırken; bilgisayarın Androidtelefonlar üzerinden Windows 10 vasıtasıyla çeşitli ayarları değiştirilebilir hale geliyor. Buna ek olarak Dosya Gezgini sisteminde koyu renk seçeneği de sisteme ekleniyor. Birçok masaüstü ve mobil uygulama koyu temaları aktif ederken Windows 10'da da bu sistem gerçekleşiyor.

Tüm bunların yanı sıra yeni Windows 10 güncellemesinin sistemsel birtakım sorunları da ortadan kaldırıp daha güvenli bir yapı sunacağı da tahmin edilenler arasında.

https://www.facebook.com/groups/392588157888753/?ref=bookmarks
https://www.facebook.com/groups/392588157888753/?ref=bookmarks
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >