Murat Yıldırım, iddialı yarışmacıya laf sokup gönderdi

Murat Yıldırım
Murat Yıldırım

Murat Yıldırım, dil bilgisi konusunda iddialı açıklamalar yapıp dil bilgisi sorusuna yanlış cevap veren yarışmacıya gönderme yaptı.

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının ekrana gelen son bölümde dil bilgisi konusunda çok iddialı olan yarışmacı dil bilgisi sorusunda elenerek büyük hayal kırıklığı yaşadı. Yaşadığı hayal kırıklığının ardından Murat Yıldırım’ın da yarışmacıya laf sokarak yollaması gündem oldu.

“Mütevazılık yapamam”

                                    Yarışmacı Mustafa Kemal Balta kendini tanıtırken “Dil bilgisi konusunda ‘mütevazılık’ yapamam” dedi. Dil bilgisi sorusunda elendi.
“Mütevazılık yapamam” Yarışmacı Mustafa Kemal Balta kendini tanıtırken “Dil bilgisi konusunda ‘mütevazılık’ yapamam” dedi. Dil bilgisi sorusunda elendi.
Mütevazı mı? Mütevazi mi?

                                    Açıklama yaparken oldukça iddialı ve özgüvenli olan yarışmacı Mustafa Kemal Balta, “Alçak gönüllü anlamına gelen kelimenin doğru yazılışı nasıldır?" sorusuna, 'mütevazı' yerine 'mütevazi' yanıtını verince elendi.
Mütevazı mı? Mütevazi mi? Açıklama yaparken oldukça iddialı ve özgüvenli olan yarışmacı Mustafa Kemal Balta, “Alçak gönüllü anlamına gelen kelimenin doğru yazılışı nasıldır?" sorusuna, 'mütevazı' yerine 'mütevazi' yanıtını verince elendi.
Murat Yıldırım gönderme yaptı

                                    Büyük bir şaşkınlık yaşayan yarışmacı Mustafa Kemal Balta’nın yarışmaya başlamadan önceki iddialı açıklamalarına gönderme yapan Murat Yıldırım, "En güvendiğiniz yerden hata yaptınız. 'Mütevazılık' yapmak istemem dediniz ama yanıldınız" diyerek yarışmacıya gönderme yaptı.
Murat Yıldırım gönderme yaptı Büyük bir şaşkınlık yaşayan yarışmacı Mustafa Kemal Balta’nın yarışmaya başlamadan önceki iddialı açıklamalarına gönderme yapan Murat Yıldırım, "En güvendiğiniz yerden hata yaptınız. 'Mütevazılık' yapmak istemem dediniz ama yanıldınız" diyerek yarışmacıya gönderme yaptı.
Kenan Işık’ın yerine geçmişti

                                    Kim Mİlyoner Olmak İster 2000'de başlamış, tam 14 yıl boyunca yarışmayı Kenan Işık sunmuştu. Kenan Işık 21 Mart 2014'te kaza sonucu bitkisel hayata girince Zafer Ergin, İlber Ortaylı, Halil Ergün, Behzat Uygur, Haluk Bilginer gibi isimler dönüşümlü olarak sunucu koltuğuna oturmuş, 2014 Eylül ayında ise bayrağı Selçuk Yöntem devralmıştı. Selçuk Yöntem programdan ayrılacağını açıkladı. Yerine oyuncu Murat Yıldırım ile anlaşıldı.
Kenan Işık’ın yerine geçmişti Kim Mİlyoner Olmak İster 2000'de başlamış, tam 14 yıl boyunca yarışmayı Kenan Işık sunmuştu. Kenan Işık 21 Mart 2014'te kaza sonucu bitkisel hayata girince Zafer Ergin, İlber Ortaylı, Halil Ergün, Behzat Uygur, Haluk Bilginer gibi isimler dönüşümlü olarak sunucu koltuğuna oturmuş, 2014 Eylül ayında ise bayrağı Selçuk Yöntem devralmıştı. Selçuk Yöntem programdan ayrılacağını açıkladı. Yerine oyuncu Murat Yıldırım ile anlaşıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >