Müslüm filmi yeniden vizyona giriyor

Müslüm filminden Timuçin Esen.
Müslüm filminden Timuçin Esen.

Türk arabesk müziğinin babası Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi vizyona girdiği dönemde herkesi oldukça etkilemiş ve çok fazla izlenerek toplam 82.539.412,86 TL hasılat elde etmişti. Tüm bunların yanında tartışmalarında hiç bitmediği film Müslüm Gürses'in ölüm yıldönümüne özel yeniden vizyona girecek.

Müslüm Gürses'in hayatını konu alan ve başrollerini Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor'un üstlendiği 'Müslüm' filmi vizyona girdiği günden beri hem beğenilerin hem de tartışmaların odağında oldu.

Toplam 6.271.688 seyirci tarafından izlenen film, davalık oldu. Ayrıca Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'un ''eşimi kullanıyorlar'' açıklaması da gündemde oldukça etki yaratmıştı. Müslüm filmi tüm bunların gölgesinde tekrar vizyona girecek.

Yıldönümüne özel

Müslüm Gürses'in 6. ölüm yıldönümü vesilesiyle tekrar gösterime giren film, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 1 Mart itibarıyla, yeniden gösterime özel bilet fiyatıyla, 9 TL'den izleyicileriyle buluşacak. Özellikle sinemadaki bilet fiyatlarının pahalı olmasının konuşulduğu bu dönemde 9 TL olan biletlerin ve filmin tekrar büyük bir ilgi göreceği düşünülüyor.

Müslüm filminden bir kare.
Müslüm filminden bir kare.

Eşimi kullanıyorlar demişti

Müslüm filmi ile çok konuşulan merhum sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur isyan etti. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu ile zaman zaman yaşadıkları gerginliklerden dolayı sürekli haber olan Nur, şimdi de Uslu'dan şikayetçi oldu.

Uslu ile Engelsiz Yaşam Vakfı’nın lüks bir otelde Müslüm Gürses'in sahte eşyalarını satışa çıkartıldığını iddia eden Nur, avukatı Bahar Can Milli ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Muhterem Nur, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >