Müslüm filminin gişe hasılatı belli oldu, rekor üstüne rekor kırdı

Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filminde, usta ismin çocukluk dönemini Şahin Kendirci canlandırdı.
Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filminde, usta ismin çocukluk dönemini Şahin Kendirci canlandırdı.

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini beyazperdeye taşıyan Müslüm filmi, 5 milyon 56 bin ziyaretçiyle Cem Yılmaz'ın filmi Arif v 216'yı da geride bırakarak 2018'in en çok izlenen filmi oldu.

Box Office Türkiye'de yer alan bilgiye göre; yönetmenliğini Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle bilinen Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği Müslüm filminden 67 milyon liraya değerinde hasılat elde edildi.

  • Usta sanatı Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı 'Müslüm' filmi, bir ayda 5 milyon 56 bin izleyiciye ulaşarak 2018 yılının rekorunu kırdı.

Beklentinin çok üzerinde ilgiyle karşılaşan film, 2018'in en çok izlenen çalışması ve 1989'dan bugüne en çok izlenen filmler arasında ise 8. sırada yer aldı.

Rekordan rekora koşuyor
Senaryosunu Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi'nin yazdığı, görüntü yönetmenliğini Martin Szecsanov, kurgusunu ise Mustafa Presheva yaptığı Müslüm filmi, rekordan rekora koşuyor.
Rekordan rekora koşuyor Senaryosunu Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi'nin yazdığı, görüntü yönetmenliğini Martin Szecsanov, kurgusunu ise Mustafa Presheva yaptığı Müslüm filmi, rekordan rekora koşuyor.
26 Ekim'de vizyona girdi
Usta sanatçı Müslüm Gürses'in çocukluk dönemini Şahin Kendirci'nin canlandırdığı ve 26 Ekim'de vizyona giren projede, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran gibi isimler yer aldı.
26 Ekim'de vizyona girdi Usta sanatçı Müslüm Gürses'in çocukluk dönemini Şahin Kendirci'nin canlandırdığı ve 26 Ekim'de vizyona giren projede, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran gibi isimler yer aldı.
"Mustafa Bey'den bir kuruş almadım"
Geçtiğimiz günlerde katıldığı magazin programında 4.5 milyon kişi tarafından izlenen 'Müslüm' filmiyle ilgili şaşırtan bir açıklama yapan Muhterem Nur, "Mustafa Bey'den bir kuruş almadım, almayı da düşünmedim" dedi.
"Mustafa Bey'den bir kuruş almadım" Geçtiğimiz günlerde katıldığı magazin programında 4.5 milyon kişi tarafından izlenen 'Müslüm' filmiyle ilgili şaşırtan bir açıklama yapan Muhterem Nur, "Mustafa Bey'den bir kuruş almadım, almayı da düşünmedim" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >