Narcos Mexico dosyası: Narcos yeni sezonunda kim kimdir?

Narcos resmi afişi

Narcos Mexio, 16 Kasım itibariyle yayın hayatına başladı. Peki dizinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor ve biz onları hangi rollerde izliyoruz?

Netflix'in 4 senesine giren ve yepyeni bir hikayeyle 1. sezonuna 'merhaba' diyen Narcos, 16 Kasım'da yayın hayatına başladı.

Uyuşturucu kartellerinin hikayesini aktaran dizi; Meksika'daki uyuşturucu savaşının başlangıcını yansıtıyor.

Dizinin genel konusu şu şekilde:

Narcos Mexico resmi afişi
Narcos Mexico resmi afişi

1980'lerde Guadalajara kartelinin yükselişine tanık olan Felix Gallardo (Diego Luna), başına geçeceği bir imparatorluk inşa etmek üzere insan tacirlerini bir araya getirir.

Yeni bir görev için karısı ve oğlu ile birlikte Kaliforniya'dan Guadalajara'yataşınan DEA ajanı Kiki Camarena (Michael Pena), kısa sürede bu görevin hayal ettiğinden çok daha zor olacağını anlar.

Kiki, Felix hakkında istihbarat toplayıp kendini işine adadığı sırada meydana gelen gelen trajik olaylar zinciri, uyuşturucu ticaretine karşı yıllarca sürecek bir savaşı başlatır.

Gaumont Television tarafından Netflix için hazırlanan ‘Narcos: Mexico’nun yapımcılığını, Eric Newman önderliğinde, José Padilha, Doug Miro ve Carlo Bernard üstleniyor.

Peki dizinin ana karakterlerini canlandıran isimler kimler ve onları hangi rollerde izliyoruz?

Diego Luna - Felix Gallardo

                                    
                                    39 yaşındaki Meksikalı aktör, dizinin başrolü olarak karşımıza çıkıyor. Luna'yı son olarak, Rohue One: Bir Star Wars Hikayesi filminden hatırlıyoruz.
Diego Luna - Felix Gallardo 39 yaşındaki Meksikalı aktör, dizinin başrolü olarak karşımıza çıkıyor. Luna'yı son olarak, Rohue One: Bir Star Wars Hikayesi filminden hatırlıyoruz.
Michael Pena - Kiki Camarena

                                    
                                    42 yaşındaki Amerikalı oyuncu, kuşkusuz ekibin en çok eleştirilen ismi oluyor. Başrolde izlediğimiz Pena, romantik komedi işlerindeki çalışmalarıyla tanınıyor.
Michael Pena - Kiki Camarena 42 yaşındaki Amerikalı oyuncu, kuşkusuz ekibin en çok eleştirilen ismi oluyor. Başrolde izlediğimiz Pena, romantik komedi işlerindeki çalışmalarıyla tanınıyor.
Alejandro Edda - Joaquin Chapo Guzman

                                    
                                    34 yaşındaki Meksikalı oyuncu, yine Pablo Escobar hikayesine değinen Barry Seal: Kaçakçı filmindeki rolüyle de hatırlanıyor.
Alejandro Edda - Joaquin Chapo Guzman 34 yaşındaki Meksikalı oyuncu, yine Pablo Escobar hikayesine değinen Barry Seal: Kaçakçı filmindeki rolüyle de hatırlanıyor.
Tessa Ia - Sofia Conesa

                                    
                                    23 yaşındaki Meksikalı aktris, oyuncu olmasının dışında çoğunlukla müzik kariyeriyle tanınıyor.
Tessa Ia - Sofia Conesa 23 yaşındaki Meksikalı aktris, oyuncu olmasının dışında çoğunlukla müzik kariyeriyle tanınıyor.
Clark Freeman - Ed Heath

                                    
                                    Bevery Hills filminden de hatırlayacağımız Amerikalı oyuncuyu son olarak We Go On projesiyle hatırlıyoruz.
Clark Freeman - Ed Heath Bevery Hills filminden de hatırlayacağımız Amerikalı oyuncuyu son olarak We Go On projesiyle hatırlıyoruz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >