Nazar Nur Kaya'nın annesinin son isteği yürek dağladı

Ünlü şarkıcı Hadise, 16 yaşında vefat eden Nazar Nur Kaya'nın annesini teselli etti.
Ünlü şarkıcı Hadise, 16 yaşında vefat eden Nazar Nur Kaya'nın annesini teselli etti.

O Ses Çocuklar adlı yarışmada adını duyuran 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya, ailesinin iddiasına göre hastanede uygulanan yanlış tedavi sonrası hayatını kaybetti. Nazar Nur Kaya'nın dün düzenlenen cenaze törenine Hadise, Acun Ilıcalı ve Murat Boz da katıldı.

O Ses Çocuklar yarışmasıyla adını duyuran ve yanlış tedaviyle hayatını kaybettiği iddia edilen Nazar Nur Kaya'nın annesi, cenazede gözyaşları içinde Hadise'den kızının yazdığı şarkıyı okumasını istedi.

Katıldığı O Ses Çocuklar yarışma programıyla tanınan 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü isimler, son yolculuğunda küçük kızı yalnız bırakmadı.

Kızı için son bir istekte bulundu

                                    Nazar Nur Kaya'nın acılı annesi, cenaze töreninde gözyaşları içinde Hadise'den bir istekte bulundu. Kızının Hadise için şarkı sözü yazdığı söyleyen acılı anne, şarkıcıdan kızı için okumasını istedi.
Kızı için son bir istekte bulundu Nazar Nur Kaya'nın acılı annesi, cenaze töreninde gözyaşları içinde Hadise'den bir istekte bulundu. Kızının Hadise için şarkı sözü yazdığı söyleyen acılı anne, şarkıcıdan kızı için okumasını istedi.
Hadise, Nazar için söyleyecek

                                    Gözyaşları içinde kızının yazdığı şarkı sözlerini okuyan anne, "Kızım duyuramadı, çok güzel bir şarkı yazdı. Onu ne olur oku, kızım için. Beste çok güzel bana her gün söylerdi. Bende 'Tamam kızım bir gün evinin oraya gider söyleriz' demiştim. Onun dileğini yerine getir ne olur" dedi. Acılı annenin gözyaşlarına dayanamayan Hadise ise "Tamam okuruz tabi" diyerek karşılık verdi.
Hadise, Nazar için söyleyecek Gözyaşları içinde kızının yazdığı şarkı sözlerini okuyan anne, "Kızım duyuramadı, çok güzel bir şarkı yazdı. Onu ne olur oku, kızım için. Beste çok güzel bana her gün söylerdi. Bende 'Tamam kızım bir gün evinin oraya gider söyleriz' demiştim. Onun dileğini yerine getir ne olur" dedi. Acılı annenin gözyaşlarına dayanamayan Hadise ise "Tamam okuruz tabi" diyerek karşılık verdi.
Kardeşinin son sözlerini anlattı

                                    16 yaşındaki kardeşinin cenazesini almaya giderken telefonla Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan abla Hatice Kaya, kardeşinin son sözlerini anlattı:"Acımız çok büyük. mide bulantısı ve kusmayla hastaneye gittik önce teşhis koyamadılar. Tedavi sürecinde ne oldu anlamadık. Yoğun bakımda boyunda bir kateter takıldı ve uyanmamasına sebep oldu. Nazar'ın son kelimesi 'Alamayacaksınız, beni bırakmayacaklar' oldu. İlk gittiğimiz tahlillerinde de belli bütün organları tertemizdi. Nasıl oldu 6 günden bütün organları mahvoldu anlamadık. Bu tedavinin bir açıklaması olmalı. Ben kardeşimi sadece böbrek rahatsızlığıyla hastaneye götürdüm."
Kardeşinin son sözlerini anlattı 16 yaşındaki kardeşinin cenazesini almaya giderken telefonla Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan abla Hatice Kaya, kardeşinin son sözlerini anlattı:"Acımız çok büyük. mide bulantısı ve kusmayla hastaneye gittik önce teşhis koyamadılar. Tedavi sürecinde ne oldu anlamadık. Yoğun bakımda boyunda bir kateter takıldı ve uyanmamasına sebep oldu. Nazar'ın son kelimesi 'Alamayacaksınız, beni bırakmayacaklar' oldu. İlk gittiğimiz tahlillerinde de belli bütün organları tertemizdi. Nasıl oldu 6 günden bütün organları mahvoldu anlamadık. Bu tedavinin bir açıklaması olmalı. Ben kardeşimi sadece böbrek rahatsızlığıyla hastaneye götürdüm."
Başsavcılık'tan açıklama geldi!

                                    İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yaşamını yitiren O Ses Çocuklar yarışmasında adını duyuran 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya'nın ölümüne ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Başsavcılık'tan açıklama geldi! İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yaşamını yitiren O Ses Çocuklar yarışmasında adını duyuran 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya'nın ölümüne ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Aile, doktor ve hemşirelerden şikayetçi oldu

                                    Başsavcılık'tan gelen açıklamada; 20 gün önce hastaneye kaldırılan Nazar Nur Kaya'nın bitkisel hayata girmesi ile kardeşi Hatice Kaya'nın 23 Ekim'de adliyeye başvurarak doktor ve hemşirelerden şikayetçi olduğu, şikayet üzerine kamu görevlileri hakkında soruşturma yapılabilmesi için İstanbul Valiliği'nden izin talep edildiği belirtildi.
Aile, doktor ve hemşirelerden şikayetçi oldu Başsavcılık'tan gelen açıklamada; 20 gün önce hastaneye kaldırılan Nazar Nur Kaya'nın bitkisel hayata girmesi ile kardeşi Hatice Kaya'nın 23 Ekim'de adliyeye başvurarak doktor ve hemşirelerden şikayetçi olduğu, şikayet üzerine kamu görevlileri hakkında soruşturma yapılabilmesi için İstanbul Valiliği'nden izin talep edildiği belirtildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >