Norm Ender'in başlattığı 'fidan challenge'a destek çığ gibi büyüyor

Norm Ender
Norm Ender

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan hip-hop sanatçısı Norm Ender, orman yangınlarında kaybettiğimiz ağaçların eksikliğini bir nebze de olsa giderebilmek için bir kampanya başlattı. Sosyal medyada #FidanChallenge olarak karşılık bulun kampanyaya ilk destek veren isim de Tema Vakfına 500 fidan bağışlayarak yine kendisi oldu. Daha sonra kampanya giderek yayıldı ve Hadise, Reynmen gibi ünlü isimler destek verdiklerini açıkladı.

Son dönemlerde ülkemizde artan orman yangınlarının ardından rap müziğin güçlü isimlerinden Norm Ender'den herkese örnek teşkil edecek bir kampanya geldi. Norm Ender'in başlattığı fidan dikme kampanyasına Reynmen ve Hadise'den de destek geldi. Sosyal medyada #FidanChallenge olarak başlatılan kampanyada ünlü isimler Tema Vakfı'na fidan bağışı için birbirlerine meydan okumaya başladı.

Reynmen ve Hadise'den 500 fidan sözü

Norm Ender'in başlattığı kampanyaya ilk destek veren isim YouTuber ve daha sonrasında müzik sektörüne de başarılı bir giriş yapan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş oldu. Daha sonra Tema Vakfına fidan bağışlama sırası Hadise'ye geldi. Hadise de yine aynı şekilde vakfa 500 fidan bağışlayarak destek oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >