Nusret sandığa gitti; o meşhur hareketini yapmayı ihmal etmedi

Nusret Gökçe oyunu kullanan isimler arasındaydı.
Nusret Gökçe oyunu kullanan isimler arasındaydı.

31 Mart Yerel Seçimleri için oy kullanma işlemleri saat 08:00 itibariyle başladı. Ünlü et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe de oy kullanan isimlerden biriydi. Gökçe sandık başında oyunu kullandıktan sonra meşhur et tuzlama hareketini yaparak, ''Türkiye için hayırlı olsun'' dedi.

Ünlü et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe geçtiğimiz günlerde ortağı olduğu Ferit Şahenk'ten Park Hyatt otelini 50 milyon Euro bedeliyle devralarak adından söz ettirmişti. Gökçe bu sefer oy kullanırken yaptığı pozuyla gündem oldu.

Pozu olay oldu

Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başında. Oylarını kullanan ünlü isimler de vatandaşlık görevlerini yaptıkları okullardan paylaşımlarda bulunuyor.

Nusret Gökçe, "Saltbae" hareketiyle gerçekleştirdiği oy kullanma işlemini sosyal medya hesabından da paylaştı.

Gökçe, oyunu kullanırken meşhur tuz serpme hareketini yaparak "Türkiye için hayırlı olsun" dedi.

Nusret Gökçe sandık başında oyunu kullanırken.
Nusret Gökçe sandık başında oyunu kullanırken.

Altın kaplı etinin fiyatı belli olmuştu

Bir kasap çırağı olarak başladığı kariyerine, dünyaca ünlü Nusr-et restoranlarının sahibi olarak devam eden Nusret Gökçe yaptığı sosyal medya şovlarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak sattığı etlerin üzerini altın tozuyla kaplayan ve 9 bin lira ücretle müşterilere servis eden Nusret'in bu hareketi sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >