Oğluna koyacağı isimdeki 'Erdoğan detayı' dikkatlerden kaçmadı!

Erdoğan
Erdoğan

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol çifti, bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Genç çiftin bebeklerine verecekleri isimdeki Erdoğan detayı ise, dikkatlerden kaçmadı!

Şarkıcı Alişan'ın evlenmesi konusunda en büyük destek Başkan Erdoğan'dan gelmişti. Geçtiğimiz Mayıs ayında dünya evine giren Alişan Buse Varol çiftinin nikah törenine, Başkan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'la birlikte katılmıştı. Nikah şahitliğini Başkan Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı çiftin müjdeli haberi de gecikmedi. Hamile olan Buse Varol ve Alişan, sosyal medya hesabından bebeklerinin cinsiyetini açıkladı.

Bebeğin ismindeki Erdoğan detayı!

                                    Çiçeği burnunda çiftin, sosyal medyada heyecanla cinsiyetini açıkladıkları bebeklerine koyacakları isim de belli oldu. Alişan, kendini en mutlu gününde yalnız bırakmayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük oğlu Burak Erdoğan'ın ismini doğacak oğluna koyacak.
Bebeğin ismindeki Erdoğan detayı! Çiçeği burnunda çiftin, sosyal medyada heyecanla cinsiyetini açıkladıkları bebeklerine koyacakları isim de belli oldu. Alişan, kendini en mutlu gününde yalnız bırakmayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük oğlu Burak Erdoğan'ın ismini doğacak oğluna koyacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >