Oğuzhan Uğur'dan Gonca Vuslateri'ne: Duyar kasıyor ama sette 3 kızı ağlattı

Oğuzhan Uğur, çektiği videolarla milyonlar tarafından izleniyor.
Oğuzhan Uğur, çektiği videolarla milyonlar tarafından izleniyor.

Sosyal medya ve YouTube'da fenomen olan Oğuzhan Uğur, havalimanında hakarete maruz kalan kadın çalışana destek veren oyuncu Gonca Vuslateri hakkında konuştu. Uğur duyar kasan oyuncu diyerek Vuslateri ile ilgili, ''Aynı sette çalıştık. Bir tabure gelmedi diye 2 tane reji kızı, 1 makyöz kızı ağlattı biliyor musunuz?'' dedi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı'nda görevli bir kadın, yolcu olan başka bir kadın tarafından hakarete maruz kalmıştı. Sosyal medyada tepki çeken bu olayla ilgili birçok ünlü isimde eleştirilerini dile getirdi. Bu isimlerden birisi oyuncu Gonca Vuslateri oldu.

Vuslateri, İstanbul Havalimanı'ndaki olayla ilgili, "Havaalanında yaşanan olaydan dolayı görevli arkadaştan ben bile gidip özür dilemek istedim'' demişti. Ancak YouTuber fenomeni olan Oğuzhan Uğur'dan oyuncu ile ilgili ilginç bir açıklama geldi.

'Sosyal medyada iki yüzlülük üzücü'

Gonca Vuslateri'nin takipçi ise şu sözlerle oyuncu ile yaşadığı tatsız bir anısını paylaştı:

"Karşılamada çalıştığım bir ödül töreninde listede isminizi hemen bulamadım diye beni azarlayıp elimden listeyi çekip alan da sizdiniz oysa ki. 1 ay kadar belki oluyor. Sosyal medyadaki bu iki yüzlülük gerçekten çok üzücü. Aslında bu kadar duyarlı ve sabırlı biri değilsiniz siz de" dedi.

Gonca Vuslateri.
Gonca Vuslateri.

3 kızı ağlatmış

YouTube'da ve sosyal medyada fenomen olan Oğuzhan Uğur, Vuslateri'nin rol aldığı filmin setinde 2 reji çalışanı ve 1 makyöz kıza küfürler ederek ağlattığını söyledi. Uğur, videosunda şu ifadeleri kullandı:

"Aynı sette çalıştık. Bir tabure gelmedi diye 2 tane reji kızı, 1 makyöz kızı ağlattı biliyor musunuz? Ama nasıl ağlattı. Nasıl küfrediyor biliyor musun kızlara. Havaalanındaki o olaya duyar kasan oyuncu bozması var ya" dedi.

Oğuzhan Uğur, çektiği videolar ile tanınıyor.
Oğuzhan Uğur, çektiği videolar ile tanınıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >