Osman Sınav: Kimsenin ekmeğiyle oynamam

Osman Sınav.
Osman Sınav.

Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu geçtiğimiz günlerde bir programa katılıp şarkı söylemişti. Dizinin yapımcısı Osman Sınav bu görüntülerin yayınlanmasına izin vermemiş Helvacıoğlu'nun diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Açıklama yapan yapımcı Osman Sınav, "İrem'in hatası yüzünden diğer çalışanların ekmeğiyle oynamam" dedi.

Şarkı yarışmasının çekimlerine yapımcıdan izinsiz katılan İrem Helvacıoğlu'nun fenomen dizi 'Sen Anlat Karadeniz'den ayrılacağı iddia edildi. Konu hakkında açıklama yapan Osman Sınav, "İrem'in kişinin hatası yüzünden diğer çalışanların ekmeğiyle oynayamam" dedi.

Sen Anlat Karadeniz dizisi yapımcısı Osman Sınav.
Sen Anlat Karadeniz dizisi yapımcısı Osman Sınav.

Görüntüleri yayından kaldırıldı

Reyting rekorları dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' de çatlamalar başladı. Dizinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu'nun izin almadan bir şarkı yarışmasının çekimlerine katılmıştı. Ancak görüntülere dizinin yapımcısı Osman Sınav'dan veto geldiği için yayından kaldırıldı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinden İrem Helvacıoğlu.
Sen Anlat Karadeniz dizisinden İrem Helvacıoğlu.

Bu olaydan sonra yapım şirketiyle sorun yaşayan İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılacağı iddia edildi. Basında çıkan haberler hakkında açıklama yapan yönetmen ve yapımcı Osman Sınav, konuyla ilgili şöyle konuştu:

"Diziden yüz insan ekmek yiyor. Bu işe büyük emek veriyor. Bir yanlış hareket yüzünden herkesin ekmeğiyle oynayamam."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >