Osmaniye'de hırsızlık: Şehidin tabancasını çaldılar

 Şehidin tabancasını çalan üç kadın hırsız tutuklandı
Şehidin tabancasını çalan üç kadın hırsız tutuklandı

Osmaniye'nin Yediocak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 2012 senesinde Şırnak'ta şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Topal'ın ailesinin evine hırsızlar girdi. Kimliği belirsiz üç kişi tarafından şehidin tabancası çalındı. Belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarda kaçmaya çalışan hırsılar takip sonucu yakalandı. Şehidin çalınan tabancası dışında altın ve paraların da çalındığı öğrenildi. Yakalanan şüpheliler mahkemece tutuklandı. Şehidin çalınan tabancası ve diğer eşyalar şehit ailesine teslim edildi.

Şırnak'ın Gülyazı ilçesi Alancık Mahallesi'nde 2012 yılında araç kazasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Topal'ın, Yediocak Mahallesi'ndeki ailesinin evine önceki gün giren kimliği belirsiz üç kişi, altın ve paraların yanı sıra şehidin tabancasını da çaldı.

Hırsıların kaçış anları kameraya yansıdı

Şikayetin ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Ekipler, şüphelilerin 15 ayrı suç kaydı bulunan A.G., 12 ayrı suç kaydı olan H.Ç. ile bir suçtan kaydı bulunan A.G. isimli kadınlar olduğunu tespit etti. Belirlenen adreslere baskın yapan ekipler, polisi fark edince kaçmaya çalışan üç kadını da takip sonucu yakaladı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, şüpheliler işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 Şehidin tabancasını çaldılar
Şehidin tabancasını çaldılar

Çalınan eşyalar şehit ailesine teslim edildi

Bu arada şehit ailesinin evinden çalındığı belirlenen 4 yarım altın, 8 çeyrek altın, 3 bin lira ile şehidin beylik tabancası aileye teslim edildi.

 Şehidin tabancasını çaldılar
Şehidin tabancasını çaldılar
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >