Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor

Payitaht Abdülhamid dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal.
Payitaht Abdülhamid dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal.

TRT ekranlarında yayınlanan Sultan 2. Abdülhamid'in hayatını anlatan Payitaht dizisinin kadrosuna yeni bir transfer geldi. 3. sezonu ekrana gelen diziye başarılı oyuncu Ekin Mert Daymaz Dahil oldu. Gelen bilgilere göre Daymaz 77. bölümle birlikte seyircinin karşısında olacak.

2. Abdülhamid'in hayatını başarılı ve doğru bir şekilde ekrana taşıyan Payitaht Abdülhamid dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Bülent İnal'ın başrolünde olduğu ve kadrosunda Özlem Conker, Can Sipahi, Gürkan Uygun, Sedef Avcı gibi isimlerin bulunduğu dizi Cuma günleri ekrana geliyor. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak 77. bölümünde ise ünlü bir ismin kadroya dahil olacağı öğrenildi.

Yeni transfer

TRT'nin reyting sıralamasında oldukça iyi durumda olan Payitaht Abdülhamid dizisi, Cuma günü zorlu rakiplerine karşı önde gelmeyi başarıyor. 3. sezonun başında kadrosuna güçlü isimleri katan Es Film imzalı dizi, Ekin Mert Daymaz ile anlaştı.

Ekin Mert Daymaz.
Ekin Mert Daymaz.

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Ağlama Anne dizisiyle karşımıza çıkan Ekin Mert Daymaz, Payitaht Abdülhamid dizisine dahil oldu. Oyunculuk eğitimlerine devam eden Daymaz, diziye 77. bölümden itibaren 'Arif' karakteriyle katılacak.

Mesut Özil dizinin hayranı çıktı

Mesut Özil, TRT ekranlarında yayınlanan ve herkes tarafından oldukça sevilen dizi Payitaht Abdülhamid dizisinin sıkı takipçisi çıktı. Bu sevgiyi karşılıksız bırakmayan dizinin başrol oyuncularından Bülent İnal,sosyal medyadan Özil'e görüntülü mesaj yolladı. Mesut ise bu jeste karşılık "Asıl ben sana ve ekibine bu başarılı yapım için teşekkür ederim. Biz Türkler tarihine aç bir toplumuz" cevabını verdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >