Perakende mağazasında 'PlayStation 4' kampanyası

PlayStation 4'e indirimli biçimde sahip olmak mümkün olacak.

Perakende marketlerinin büyük teknoloji indirimlerine alıştık. BİM ve A101'in başını çektiği birçok süpermarket zinciri, çeşitli teknolojik ürünlerle raflarını doldurmaya devam ediyor. Son olarak BİM, 1 Şubat 2019'dan başlayacak biçimde indirimli PlayStation 4 ve Red Dead Redemption 2 satacağını resmen duyurdu.

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirleri arasında değerlendirilen BİM, 1 Şubat 2019Cuma gününden itibaren satışa çıkaracağı aktüel ürünler listesini yayınladı. Mağaza tarafından yayınlanan liste, oyun tutkunlarını neredeyse 'coşturacak' cinsten. Daha önce, akıllı hoparlör, kulaklık, akıllı telefon ve televizyon gibi birçok teknolojik ürünü raflarına yerleştiren BİM, bu sefer PlayStation 4 ve Red Dead Redemption 2 hamlesiyle geldi.

BİM'in 1 Şubat 2019'a yönelik yayınladığı aktüel ürünler listesi.
BİM'in 1 Şubat 2019'a yönelik yayınladığı aktüel ürünler listesi.

1 Şubat 2019 günü başlayacak indirimle birlikte BİM, 500 GB kapasiteli PlayStation 4 ve 2018 yılının gözde oyunlarından Red Dead Redemption 2'yi yalnızca 1999 TL'den satışa çıkaracak. Dünyanın dört bir tarafında milyonlarca oyuncunun ilgi ve beğeniyle oynadığı Red Dead Redemption 2, BİM'in oyun tutkunları için tasarladığı şık bir hediye olarak tanımlanabilir.

Rockstar Games'in Red Dead Redemption 2'si oyun dünyasının en iddialı üyeleri arasında yer alıyor.
Rockstar Games'in Red Dead Redemption 2'si oyun dünyasının en iddialı üyeleri arasında yer alıyor.

PlayStation 4'e yönelik ilgi sürüyor

Sony'nin yeni konsolu PlayStation 5'i ısrarla piyasaya sürmediği bir dönemde PlayStation 4 için yapılan kampanya ve indirimler çok sayıda kullanıcıyı perakende mağazalarında kuyruğa sokabilir. Oyun sektöründe lokomotifi konsola geçiren sektör, Xbox ve PlayStation ürünleriyle canlılığını günden güne artırıyor. Bu noktada, PlayStation 4 konsolları ve cihaz içi ürünler büyük bir ilgiyle tüketilmeye devam ediyor.

BİM, teknoloji ürünlerini büyük bir süratle raflarına yerleştirmeye devam ediyor.
BİM, teknoloji ürünlerini büyük bir süratle raflarına yerleştirmeye devam ediyor.

Trust'ın Carus model oyuncu kulaklığı da indirimde!

BİM'in oyun tutkunları için tek sürprizi PlayStation değil. Oyuncuların donanım ve oyun ihtiyacını karşılarken ses konusuna değinmeyi de ihmal etmeyen BİM, Trust'ın Carus model oyuncu kulaklığını yalnızca 125 TL karşılığında satışa çıkarıyor. Carus da tıpkı PlayStation 4 ve Red Dead Redemption 2 gibi 1 Şubat'tan itibaren satın alınabilir durumda olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >