Süpermarketlerin 'teknoloji alışkanlığı' sürüyor: 'Uygun fiyatlı tablet'

İndirimli tablet, raflarda!

Birçok marketin alışkanlık haline getirdiği 'indirimli teknolojik ürün satma geleneği' sürüyor. Son olarak BİM; uygun fiyatlı tablet, oyuncu faresi ve yazıcı gibi ürünleri raflara yerleştirdi. Peki BİM'in uygun fiyatlı ürünleri ne zaman satışa çıkacak? BİM'in teknolojik ürünlerini listeledik...

Birçok süpermarket zincirinin özel hamlesi olarak nitelendirilen 'indirimli teknoloji ürünleri' furyası devam ediyor. BİM, bu hafta içerisinde çeşitli teknoloji ürünlerini uygun fiyattan raflarına yerleştirecek. Tablet, oyuncu faresi, yazıcı gibi ürünlerin de aralarında bulunduğu birçok cihaz uygun fiyattan BİM listelerine girmeyi başardı. İşte bu haftanın fırsat ürünleri:

Reeder M7S tablet

BİM'in bu haftaki listesinde en çok dikkat çeken ürünlerin başında Reeder M7S tablet yer alıyor. Oldukça yüksek bir performans vaadinin dışında 'inanılmaz' fiyatıyla da ilgi toplayan tablet, özellikleriyle öne çıkıyor. Sim kart desteği de bulunan 299 TL'lik Reeder M7S tabletin teknik özellikleri şu şekilde:

  • - 7 inç ekran
  • - 1,2 GHz işlemci
  • - 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza
  • - 2.000 mAh batarya
  • - 2 MP arka kamera

Reeder tablet, 'kompakt görünümü' ile de ilgi çekiyor.
Reeder tablet, 'kompakt görünümü' ile de ilgi çekiyor.

Trust oyuncu faresi

BİM'in bir diğer indirimli ürünü ise oyun tutkunları için belirlenmiş. Trust oyuncu faresi, dört farklı renk seçeneği ve 800-2400 DPI ayarıyla da ilgi çekiyor. Altı farklı duyarlı tuş ile gelen farenin örgülü kablosu da güvenliği üst düzeye taşıyor. BİM mağazalarında, ürünün fiyatı 39,90 TL seviyesinde.

Trust oyuncu faresi 'şık' bir görünüme sahip.
Trust oyuncu faresi 'şık' bir görünüme sahip.

Deskjet 2620 All-In-One Wi-Fi yazıcı

BİM'in bu haftaki son teknolojik ürünü sevindirici bir kampanya ile gelen Deskjet 2620 All-In-One Wi-Fi yazıcı. Baskı, tarama ve kopyalamanın yanı sıra Wi-Fi ile kablosuz olarak da kullanabileceğiniz yazıcı 175 TL’lik bir fiyata sahip.

Yazıcının Wi-Fi özelliği tercih sebebi olarak değerlendirilebilir.
Yazıcının Wi-Fi özelliği tercih sebebi olarak değerlendirilebilir.

BİM'in teknoloji ürünlerine getirdiği indirimler, 20 Ocak'tan itibaren geçerli olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >