Pitbullu tartıştığı kişilerin üstüne saldı: Üç kişi yaralandı

Arşiv
Arşiv

İstanbul Beyoğlu'nda bir kişi sahibi olduğu pitbull cinsi köpeği yasak olmasına rağmen ağızlıksız gezdirdi. Çevredekilerin uyarıda bulunduğu pitbullun sahibi köpeğini tartıştığı kişilerin üzerine saldı. Saldırıda üç kişi yaralandı.

İstanbul Beyoğlu’nda ağızlıksız gezdirildiği iddia edilen pitbull cinsi köpeğin saldırısında üç kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hacımimi Mahallesi Karabaş Mektebi Sokak’ta, pitbull cinsi köpeğini ağızlıksız gezdiren sahibi, çevredekiler tarafından uyarılınca tartışma çıktı.

Tartışma sırasında sahibi tarafından salınan köpek, Muzaffer Akçayır'a saldırdı.

Üç kişi yaralandı

Köpek tarafından ayağından, ellerinden ve sırtından ısırılan Akçayır, çevredeki vatandaşların müdahalesi sonucu güçlükle kurtarıldı. Müdahale sırasında iki kişi de hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Muzaffer Akçayır'ı hastaneye götürdü. Akçayır, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Tek başına yaşayan ve gerekli bakımının yapılabilmesi için ablasının evinde kalan Akçayır, saldırı anında yaşadıklarını kabus olarak nitelendirdi.

Pitbull saldırısında üç kişi yaralandı
Pitbull saldırısında üç kişi yaralandı

"Psikolojim bozuldu"

Tedavisi evden devam ettiği için henüz polise gidemediğini ancak en kısa sürede şikayetçi olacağını belirten Akçayır şunları söyledi: "Benden sonra iki kişiye daha saldırdı. Biri kolundan, diğeri göğsünden yaralandı. En ağır şekilde yaralanan benim. Bu olaydan sonra ben sokakta köpek görsem kaçacağım. Rüyalarıma giriyor, psikolojim bozuldu. İnşallah bu sorumsuz vatandaş cezalandırılır. Hadi ben yetişkinim, kendi çabamla kurtuldum ama bir çocuk olsaydı paramparça edebilirdi" diye konuştu.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >