Rapçi Ezhel tutuklandı mı?

Dün gece gözaltına alındığı iddia edilen Ezhel'in neden tutuklandığı ise henüz bilinmiyor.
Dün gece gözaltına alındığı iddia edilen Ezhel'in neden tutuklandığı ise henüz bilinmiyor.

Ezhel adıyla tanınan ünlü Rapçi Serkan İpekçioğlu, geçtiğimiz yıl uyuşturucu kullanımına özendiren şarkılar yaptığı gerekçesiyle tutuklanarak kısa süreli hapis cezası aldı.

Hakkında 10 yıla kadar ceza istenilen Ezhel yargılandığı davadan beraat etti. Ancak dün gece İzmir'e konser vermek için giden Rapçi Ezhel'in yeniden tutuklandığı iddia edildi.

Sosyal medyada yer alan bir videoda, havalimanında polis tarafından gözaltına alındığı görülen bir kişinin Rapçi'ye olan benzerliği bu söylemleri güçlendirdi.

Polislere karşı koymaya çalışan şahsın son sözü “Ben bir şey yapmadım.” oldu.

Ezhel adıyla tanınan ünlü Rapçi Sercan İpekçioğlu'na geçtiğimiz yıl 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ancak daha sonra cezası ertelenen ve beraat eden Rapçi ile ilgili yeni bir tutuklanma iddiası daha gündeme geldi.

Sosyal medyaya düşen video ortalığı karıştırdı

Rapçi Ezhel'in, dün akşam saatlerinde İzmir konseri sonrasında havalimanında gözaltına alındığı iddia edildi. Sosyal medyada yer alan bir videoda Ezhel olduğu iddia edilen kişinin polislere karşı koymaya çalıştığı görüldü.

Ancak bu iddiaların ardından bazı hayranları açıklama yaparak''Video internete düştüğü anda Ezhel sahnedeydi. Bu haberden 20 dakika önce konseri bitirdi. Anında alandan çıkıp arabaya binmiş olsa bile Urla’dan havaalanına 20 dakikada gitme ihtimali yok. Bu videonun İzmir’e gelirken çekilmiş olma ihtimali çok yüksek" dedi.


Sosyal medya üzerinden tutuklandı haberlerine tepki geldi

Rapçi Ezhel'in İzmir konserine gittiği sırada havaalanında tutuklandığına dair görüntüler sosyal medya üzerinden yayılmaya başladı. Bu görüntülerin yayılmasının ardından hayranları Twitter üzerinden tepki gösterdi.

'Ben bir şey yapmadım'

Ezhel'in, İzmir konseri sonrasında havalimanında gözaltına alındığı iddia edilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Son sözü "Ben bir şey yapmadım" olan Rapçi polislere karşı koymaya çalıştı. Şarkıcının neden tutuklandığı ise henüz bilinmiyor.

Rapçi Ezhel, geçtiğimiz yıl 10 yıla yakın hapis cezası istemiyle yargılandı
Rapçi Ezhel, geçtiğimiz yıl 10 yıla yakın hapis cezası istemiyle yargılandı

Sosyal medyadan paylaşım yaptı

Dün gece tutuklandığı iddia edilen ve bu konuyla ilgili görüntüleri sosyal medyada yer alan Ezhel bu sıralarda kendi kişisel hesabından paylaşım yaptı. Rapçi yaptığı paylaşım ile yeni yaşını kutlayanlara teşekkür etti.

Ezhel'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım dikkati çekti
Ezhel'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım dikkati çekti

Daha önce de tutuklandı

Geçtiğimiz yıl Ezhel adıyla tanınan ünlü Rapçi Serkan İpekçioğlu hakkında 'uyuşturucu madde kullanılmasını özendirme' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ancak açılan dava ertelendi ve ünlü Rapçi, beraat etti.

İfadesi ortaya çıkan Ezhel “Benim instagram ve youtube isimli sosyal medya ortamında ‘aizeshel’ mahlasıyla paylaştığım videoda amacım uyuşturucu madde kullanmayı özendirmek değildi. Ben müzisyenim, güfte yazdığım da oluyor. Bu nedenle bu şekilde bir video paylaştım. Suçlamalarını kabul etmem” diyerek kendini savunmuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >