Reynmen Ela şarkısının gelirini vakıflara bağışlayacağını açıkladı

Reynmen, şarkısından kazandığı parayı vakıflara bağışlayarak değerlendireceğini belirtti.
Reynmen, şarkısından kazandığı parayı vakıflara bağışlayarak değerlendireceğini belirtti.

● Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, çıkardığı Ela isimli klibiyle konuşulmaya devam ediyor.

● Kısa süre içerisinde 55 milyon izlenen klip hakkında açıklama yapan Aktaş, şarkıdan 19 bin 551 dolar kazandığını söyledi.

● Sosyal medya üzerinden parayı nasıl değerlendireceğine yönelik soruları cevaplayan Reynmen, ''Şu an güncel bu para... Berkcan'ın darülaceze yayınında da söylediğim gibi vakıflara ve hayır kurumlarına bağışlanacak" dedi.

YouTube üzerinden 5 milyon takipçisi bulunan Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, geçtiğimiz aylarda 'Derdim Olsun' isimli bir şarkı çıkararak kısa süre içerisinde izlenme rekoru kırmıştı. Aktaş, yeni çıkardığı Ela isimli klibiyle de rekor kırıp dünya listesinde birinci sıraya oturmayı başardı.

Kazancıyla ilgili gelir tablosunu paylaştı

Toplamda 227 milyon kez dinlenen Derdim Olsun şarkısıyla tüm Türkiye’nin gündemine oturan Yusuf Aktaş'ın yeni şarkısı 'Ela' kısa sürede, 55 milyon kez izlendi. Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Aktaş, 'Ela' şarkısından ne kadar kazandığını da açıkladı. Bir takipçisinin "Ela'dan kaç para kazandın gardaş" sorusu üzerine Reynmen, gelir tablosunu paylaşarak yanıt verdi.

110 bin lira kazandı

Şarkıdan 19 bin 551 dolar (110 bin lira) kazandığı öğrenilen Reynmen, "Şu an güncel bu para... Berkcan'ın darülaceze yayınında da söylediğim gibi vakıflara ve hayır kurumlarına bağışlanacak" ifadelerini kullandı.

Reynmen, ne kadar kazandığını gelir tablosu ile açıkladı.
Reynmen, ne kadar kazandığını gelir tablosu ile açıkladı.

Şarkısını eleştirenlere dava açıyor

Yeni şarkısı Ela ile müzik listesine damga vuran sosyal medya fenomeni Reynmen, YouTube tıklanma oranına inanmayan şarkıcı Işın Karaca, Demet Akalın ve Aleyna Tilki’yi affetmedi. İlk 10 dakikada 400 bin, 1 saatte ise 3 milyon tıklanan şarkısı, şu sıralar 22 milyon dinlenmeyi aşan Reynmen, her üç ünlü isme de 1 TL’lik manevi tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Yeni sarkısı Ela, Spotify rekoru kırdı

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >