Robert Downey Jr. Iron Man dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.

● Avangers: Endgame filmiyle Marvel Sinematik Evrenine dramatik bir sonla veda eden Robert Downey Jr, yeniden Tony Stark olarak ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Disney ile Marvel'ın güç birliğine gitmesinin ardından yeni bir çıkış fırsatı yakalayan Iron Man, Disney'in dijital yayın platformu Disney+'ta bir spin-off dizisi olarak yeniden izleyiciyle buluşacak.

● Stark'ın gençlik yıllarının ve dahi bir süper kahramana dönüşümünün anlatılacağı dizinin isminin de Ironheart olacağı söyleniyor.

Marvel Sinematik Evreni, Iron Man ve Kaptan Amerika'nın ardından Spider Man'i de süper kahraman havuzundan çıkarınca yeni bir döneme girdi.

Marvel'ın önümüzdeki süreçte hayranları için yaptığı çalışmalar ve projeler bir kenarda dursun, Iron Man'in Disney+'ta yayınlanacağı haberleri ortalığı bir anda savaş alanına çevirdi. İddiaya göre Avengers: Endgame filmiyle Marvel seyircilerine dramatik bir sonla veda eden Tony Stark, Disney'in yeni dijital yayın platformu Disney+'ta yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Tony Stark, Avengers: Engame filmiyle Marvel evrenine veda etmişti
Tony Stark, Avengers: Engame filmiyle Marvel evrenine veda etmişti

Robert Downey Jr. Ironheart olarak karşımıza çıkacak

Robert Downey Jr.’ın Evden Uzakta'yla geri döneceğini uman pek çok kişi hayal kırıklığına uğradı. Evden Uzakta, hala devam eden Disney-Sony tartışması nedeniyle Örümcek Adam'ın muhtemelen son Marvel filmi. We Got This Covered dergisine göre, Tony Stark'ın çizgi romanlardaki mirasını sürdüren genç dahi Ironheart'la ilgili bir dizi hazırlanıyor. Downey Jr. da Paul Bettany'nin JARVIS'ine benzer bir seslendirme rolüyle geri dönecek.

Robert Downey Jr, Tony Stark karakterine Disney+ sayesinde yeniden kavuşuyor
Robert Downey Jr, Tony Stark karakterine Disney+ sayesinde yeniden kavuşuyor

Çizgi romanlarda Ironheart karakteriyle -gerçek adı Riri Williams- Stark komadayken tanışmıştık. Genç dahi, Stark'ın seslendirdiği yapay zeka tarafından eğitilmişti.

Downey Jr.'ın da bir Ironheart dizisi fikrini desteklediği göz önünde bulundurulduğunda, yapımda seslendirme rolü üstlenmesi olası görünüyor. Marvel ise haberlere dair henüz bir yorum yapmadı ancak heyecanlı hayranlar dört gözle açıklama bekliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >