Ronaldo'nun kararı FIFA 2018 için felaket olabilir

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Son birkaç gündür Real Madrid'den ayrılacağı haberleriyle gündeme gelen Cristiano Ronaldo, beklenen ayrılığın gerçekleşmesi durumunda FIFA 2018'i ve dolayısıyla EA Sports'u zor duruma sokacak.

İspanya La Liga'da Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo'nun adı son günlerce spor kulübünden ayrılma haberleriyle gündeme geliyor. İddialara göre vergi kaçakçılığı soruşturmasının ardından radikal bir karar alan Ronaldo'nun yakında Real Madrid ile yollarını ayırarak İspanya'ya veda edeceği üzerinde duruluyor.

Böyle bir durumda en çok etkilenecek olan yapımlardan biri de FIFA 2018. Zira kapak fotoğrafından oyun içi özel görüntülere ve fragmanlara kadar birçok farklı noktada Cristiano Ronaldo'yu tercih eden EA Sports, bu yeni kararla çaresiz kalabilir.

FIFA 2018 reklamlarında baş rolde yer alan Ronaldo'nun, takımı değiştiğinde FIFA 2018'de de doğal olarak kapsamlı bir güncelleme yayınlaması gerekiyor. Bu tür bir değişiklik karşısında üç ay içinde raflara çıkması beklenen oyunun nasıl düzenleneceği ise şimdilik bilinmiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >