Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinde 5 yeni ürün tanıtacağını duyurdu

Samsung
Samsung

Samsung Electronics Başkanı ve Mobil İşletme Birimi Başkanı TM Roh, merakla beklenen Galaxy Unpacked etkinliğinde 5 farklı ürün tanıtılacağını duyurdu.

5 Ağustos'ta düzenlenmesi beklenen Unpacked etkinliğinde üç telefonun yanı sıra bir tablet ve bir de akıllı saat ya da kulaklığın tanıtılması söz konusu.

TM Roh, tüm bu cihazların Samsung'un 'yenilikçi vizyonunu' ortaya koyduğunu özellikle belirtiyor.

Koronavirüs, üretim zincirlerinin durması nedeniyle akıllı telefon çıkışlarını da zorlaştırıyor. Apple ve Samsung gibi büyük şirketlerin yeni tepe seviyesi cihazlarını tanıtacağı etkinlikleri ne zaman duyuracağı belli değil. Ancak Güney Koreli şirketin Unpacked etkinliğini 5 Ağustos'ta yapacağı yönünde. Apple için tarih olmamakla birlikte her zamanki gibi Eylüliçerisinde etkinliğin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Akıllı telefonların büyük bir bölümünün Çin'de üretiliyor olması ve parça tedariğinin bu ülkeden yapılıyor olması da bu süreçte büyük problem oluşturdu. Geçtiğimiz dönemlerde açıklamalar yapan Tedarik zinciri Analitik şirketi LLamasoft'un CEO'su Razat Gaurav durumun ne kadar karmaşık olduğunu bir kez daha ortaya koymuştu.

  • Akıllı telefon karmaşık bir üründür ve içinde çok fazla bileşen vardır. Tüm bu farklı parçaların kaynağı için yaklaşık 40 farklı ülkeden malzeme ve parça toplanıyor.

Vaka sayılarında bölge bölge düşüşler olsa da aslında dünya genelinde tehlike devam ediyor. Buna rağmen birçok ülke 'ekonomik' nedenlerden dolayı yeni normalleşme süreçlerini başlatmak zorunda kalıyor. Yani aslına bakılırsa şun anda akıllı telefon sektöründe yeni modeller için çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Galaxy Unpacked etkinliğinde 5 yeni cihaz sunacağız.

Samsung, 5 Ağustos'ta düzenlenmesi beklenen Galaxy Unpacked etkinliğiyle birlikte 5 cihaz duyuracak.

Samsung, önümüzdeki birkaç hafta içinde yeni nesil cihazlarını Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtabilir.

Tahminlere göre etkinlikte Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G gibi telefonlar tanıtılacak. Buna ek olarak yeni bir Galaxy Tab S7'nin de sunulması söz konusu.

Açıklama yapan Samsung Electronics Başkanı ve Mobil İşletme Birimi Başkanı TM Roh, toplamda 5 yeni cihaz duyuracaklarını bildirdi. Ayrıca açıklamanın diğer kısmı da çok önemli.

    Bu cihazlar, sorunsuz ve akıcı bir mobil deneyim sunan 'yenilikçi' vizyonumuzu ortaya koyuyor.

Az önce toplamda 4 ürün saydık. Beşinci ürünün de yeni bir Galaxy kulaklık olacağı öngörülüyor. Hatta isim de Galaxy Buds Live olarak geçiyor.

Roh ayrıca, yaklaşan ürünlerin evde, işte ve diğer tüm alanlarda kesintisiz işlevsellik için tasarlandığını da belirtti. Yani aslına bakılırsa hâlâ karantinada olanlar için eğlenceli olabilir; evden çalışanlar için de büyük fayda sağlayabilir. Ayrıca okula gidemeyen öğrencilerde internet üzerinden ders alma konusunda fayda sağlayabilir.

Güncelleme: Samsung Galaxy Unpacked etkinliği bugün TSİ 17:00'de başlıyor. Samsung'un resmî internet sitesi ve Samsung YouTube kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >