Samsung'ta sızıntı var: Galaxy S9'un tüm özellikleri ortaya çıktı!

Samsung.
Samsung.

Bir Reddit kullanıcısının kendine ait sayfa üzerinde paylaştığı görsellerde Samsung'un önümüzdeki ay içerisinde tanıtacağını açıkladığı yeni amiral gemisinin görüntülerine yer verildi. Galaxy S9'un kutu görselinde yazan bilgilere göre Galaxy S9 kusursuz bir kamerayla gelecek...

Akıllı telefon endüstrisine mesai harcayan çok sayıda isim ve kuruluş Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S9'u CES 2018'de tanıtacağını düşünüyordu. Tüm bu beklentilerin aksine Samsung, Galaxy S9 ve S9+'ın MWC 2018 kapsamında Barcelona'da tanıtılacağını açıkladı. Bu açıklamayla birlikte Galaxy S9'un tanıtım tarihini merakla bekleyen Samsung hayranları hayal kırıklığına uğramış olsa da meraklı kullanıcılar cihazın özelliklerini öğrenmek konusunda çok beklemeyecek.

Kamerasının kusursuz olması bekleniyor

Bir Reddit kullanıcısının kutu fotoğraflarını paylaştığı telefonun birçok özelliği bilinir hale geldi. Teknik özelliklerinin öğrenildiği telefona dair merak ciddi seviyede yükselmişken bu gelişme meraklılarına "ilaç gibi" geldi. Kutuda yazanlara bakıldığında Galaxy S9, tıpkı Galaxy S8'de olduğu gibi 5.8 inç büyüklüğünde Quad HD+ AMOLED ekrana sahip olacak. Galaxy S9, kusursuz bir kamera performansıyla gelecek gibi duruyor. f/1.5 ve f/2.4 değişken diyafram açıklığı bulunan OIS destekli 12MP’lik Süper Hızlı Çift Piksel kamera kullanıcılarını bekliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >