Samsung'un yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy S10 ile şarj edilebilir

Samsung kablosuz kulaklık
Samsung kablosuz kulaklık

Samsung, yeni nesil kablosuz kulaklıklarında şarj konusunda önemli bir yenilik yapabilir. Zira kulaklıkların şarjının kablosuz olarak telefondan doldurulabileceği söyleniyor. Ayrıntılar haberimizde:

Hemen hemen her şirket akıllı telefon, tablet ve giyilebilir ürünlerle kendi ekosistemini oluşturmak istiyor. Apple, Samsung ve Huawei gibi devler bunu başarıyor. Çünkü az önce saydığımızdan çok daha geniş bir ürün yelpazeleri var.

Akıllı telefon, aksesuarlar ve giyilebilir ürünler konusunda Apple'ı örnek göstermek yanlış olmaz. Zira şirket hem akıllı telefon ve tablet, hem de kablosuz kulaklık ve akıllı saat gibi aslında doğrudan son kullanıcıya hitap eden ürünler tasarlıyor. Dolayısıyla ekosistemi tamamlamak isteyen herkes de ürünlerden satın alıyor.

Samsung Gear IconX'te üç farklı renk seçeneği vardı. Belki yeni modelle farklı renkler de eklenebilir. Fotoğraf: Engadget.
Samsung Gear IconX'te üç farklı renk seçeneği vardı. Belki yeni modelle farklı renkler de eklenebilir. Fotoğraf: Engadget.

Kablosuz kulaklığı Galaxy S10 ile şarj etmek mümkün olabilir

Samsung da benzer yolu izliyor. Galaxy Watch ile akıllı saat konusunda önemli bir adım atan şirket, son dönemlerde kablosuzkulaklıklarıyla gündeme gelmeyi başarıyor. Yeni söylentiler ise kablosuz kulaklıkların GalaxyS10 ile şarj edilebileceği yönünde. Evet; kablosuz kulaklıkların kendine ait bir şarj kutusu var. Ancak bu kutunun da şarjedilmesi gerekiyor. İşte bu durumda Galaxy S10'un arka yüzenin şarj için kullanılabileceği söyleniyor.

Bleutooth tabanlı kablosuz kulaklıkların geçtiğimiz dönemlerde FCC onayından geçmesinden sonra Bixby desteği ve Egzersizler uygulamasındaki yetenekleri de sıralanmaya başladı. Yeni ürün aslında daha önce Gear IconX'te karşımıza çıkan kulak içi tasarımıyla gelebilir.

Kulaklık yerine işe bir de telefon boyutundan bakacak olursak aslında bu sızıntılar Galaxy S10 hakkında çok fazla bir şey anlatmıyor. Ancak yine de normal cam yerine seramik benzeri bir 'premium' model olabileceği söyleniyor. Bu aslında görünüm için harika bir şey ama malzemenin çok kırılgan olduğunu bilmek ve buna göre kullanmak lazım.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >