Seksenler dizisinde yeni dönem: Kanalı ve yayın günleri belli oldu

Seksenler, TRT 1
Seksenler, TRT 1

● 6 sezondur Türkiye'nin sevilerek izlenen yapımları arasında yer alan Seksenler dizisi yeni yayın dönemine format ve kanal değişikliği ile başlıyor.

● Yapımcılığını Mint Productions'ın üstlendiği dizi yeni sezonda yeniden TRT ekranlarında Eylül ayı itibariyle yayınlanmaya devam edecek.

● Dizi normalden farklı olarak haftada bir değil, hafta içi her gün yeni bölüm formatıyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

6 sezon boyunca TRT ekranlarında yayınlanan ve reyting rekortmeni olan Seksenler dizisi final kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Son bölümünden sonra seyircisinin geri dönme talebiyle karşılaşan dizi, yeniden ekranda olmaya hazırlanıyor.

Seksenler'in yayın tarihi belli oldu

TRT ekranlarında 228 bölüm süren ve birçok seyircinin artık vazgeçilmezi olduğu dönem dizisi Seksenler 2017 yılından bu yana yayın hayatına ara vermişti. Senaryo çalışmalarının yeniden başladığı haberini daha öncesinden duyduğumuz dizi, yeniden TRT ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kulislerde geçen haberlere göre dizi Eylül ayında yeni dönem yayın hayatına başlayacak.

Seksenler dizisinin başrol oyuncularından Rasim Öztekin
Seksenler dizisinin başrol oyuncularından Rasim Öztekin

Seyircileri en çok sevindiren değişiklik

Türk televizyonlarında çok sık dizilerin yayından kalktığına ve kısa süreli olduğuna birçok kez şahit olmuşuzdur. Buna rağmen birkaç yapım bu duruma direnmiş ve uzun soluklu projeler çıkarmayı başarmıştır. Bu birkaç dizi arasına da Seksenler'i çok rahat bir şekilde yazabiliriz. Nitekim 6 sezon ve 228 bölüm süren dizinin eski bölümleri yerini 2019 Eylül itibariyle hafta içi her gün yayınlanacak yeni formatına bırakıyor.

Seksenler dizisinin yapımcısı, Birol Güven
Seksenler dizisinin yapımcısı, Birol Güven

Birol Güven müjdeli haberi duyurdu

228. bölümüyle ekrana vedan eden Seksenler dizisi Ekim ayı itibariyle geri dönmeye hazırlanıyor. Final kararının ardından seyircisinin yoğun talebiylekarşılaşan dizi ekibi bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Yapımcı Birol GüvenTwitter hesabından dizinin senaryosunu paylaşarak, ''Yazmaya başladık''dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >