Sen Anlat Karadeniz dizisinde ayrılık

Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe.
Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe.

Sen Anlat Karadeniz dizisi ekrana geldiği günden beri oldukça iyi bir izleyici kitlesine sahip oldu. İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe'nin başrol oynadığı dizinin yapımcısı ise Osman Sınav. 2 sezondur başarılı giden dizide bir ayrılık gerçekleşti. Dizideki Vedat karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu,bu hafta senaryo gereği ölerek diziye veda etti.

ATV'nin sevilen dizilerinden olan Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı günden beri ilgiyle izleniyor.Her hafta çarşamba akşamları ekrana gelen ve reyting listesinde ikinci sırayı elden bırakmayan Sen Anlat Karadeniz, YouTube'da da ulaştığı 3 milyon 290 binlik abone ile rekor kırdı.

Dizide ayrılık

Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi kadına şiddeti konu alıyor. Ancak diziden sevenlerini üzecek bir haber geldi.

Mehmet Ali Nuroğlu'nun diziden ayrıldığı iddia ediliyor. Dizide "Vedat" karakterini canlandıran Nuroğlu'nun bu hafta yayınlanan fragmanda ölerek diziye veda ettiği görüldü.

İzleyiciler "Vedat" karakterini her ne kadar sevmediklerini söylese de oyuncunun diziden ayrılmasına üzüldüklerini dile getirdi.

İşte Vedat karakterinin öldüğü fragman;

Ulaş Tuna Astepe'ye sürpriz

Sen Anlat Karadeniz dizisinde oldukça başarılı bir performans sergileyen ve hayran kitlesi her geçen gün artan oyuncunun hayranlarından büyük bir jest geldi. Edebiyata ve kitaplara ilgisi olan Ulaş Tuna Astepe için bir kütüphane yaptırıldı. Kars'ın Kağızman ilçesinde yaşayan hayranları, oyuncunun adını taşıyan bir kütüphane yaptırdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >