Sen Anlat Karadeniz sevenlerine üzücü haber: Yayınlanmayacak

Sen Anlat Karadeniz dizi ekibi.
Sen Anlat Karadeniz dizi ekibi.

Başarılı dizi Sen Anlat Karadeniz'den sevenlerine haber var. Her çarşamba ekrana gelen dizi bu hafta yayın değişikliğine gitti. 15 Mayıs günü Akhisar-Galatasaray Ziraat Kupası final maçı ekrana gelecek. Bu yüzden dizinin 52. bölümü bu hafta ekranda olmayacak.

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı yapımcılığını Osman Sınav'ın yaptığı başarılı dizi Sen Anlat Karadeniz ekrana geldiği günden beri reyting rekortmeni oluyor. Konusuyla kadına şiddeti anlatan dizi kadrosuyla da ilgi çekmeyi başardı. Gelecek sezonda devam etmesi planlanan diziyle ilgili bu haftaya özel sevenlerini üzecek bir haber geldi.

Diziye maç engeli

Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 52. bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin 52. yeni bölümü maç yayını nedeniyle bu hafta ekrana gelmeyecek. ATV'de 15 Mayıs Çarşamba akşamı canlı yayınlanacak olan Akhisar-Galatasaray Ziraat Kupası final maçı ekrana gelecek. Sen Anlat Karadeniz ise yeni bölümüyle 22 Mayıs Çarşamba 23.30'da ATV'de olacak.

Sen Anlat Karadeniz dizisinden İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman.
Sen Anlat Karadeniz dizisinden İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman.

Osman Sınav İrem Helvacıoğlu ile ilgili konuştu

Sen Anlat Karadeniz dizisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Osman Sınav, şu sıralar dizinin en merak edilen konularından birisi olan İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin kendisine yöneltilen soruyu şu şekilde cevapladı:

''Bunu henüz bilmiyorum. Bunu birkaç hafta içerisinde göreceğiz. Çünkü bir iş var, arkamızda yüz kişi çalışıyor, bir kanalla bir iş yapıyoruz, sorumluluklarımız var. Bunu oturup prensip halinde konuşup, bir karara bağlayıp ondan sonra açıklayabilirim. Şu anda sözleşmemiz ve işimiz devam ediyor, sağlıklı bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz ve devam ediyoruz. Bir sıkıntımız yok yeni hikayeler açıyoruz, yeni karakterler getiriyoruz ve işimize devam ediyoruz'' dedi.

İrem Helvacıoğlu.
İrem Helvacıoğlu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >