Sen Anlat Karadeniz dizisine sürpriz isimler

Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu.
Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu.

Başarılı yapımlardan biri olan Sen Anlat Karadeniz dizisinin efsane ismi 'Vedat' karakteri diziye veda etmişti. Bunun üzerine dizinin final yapacağına dair haberler gündeme gelmeye başladı. Ancak diziye 5 yeni oyuncu dahil oldu.

ATV'nin başarılı yapımlarından olan, yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği Sen Anlat Karadeniz dizisi yayınladığı günden beri zirvedeki yerini bırakmıyor. İkinci sezonunda olan ve üçüncü sezona gitmeden final yapacağı iddia edilen Sen Anlat Karadeniz dizisi, kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

5 yeni isim

Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde olduğu dizinin kadrosuna; Gülper Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Ayten Soykök, Rüçhan Çalışkur ve Asya Kasap dahil oldu. Uğur Çavuşoğlu, son işi olan Ege'nin Hamsisi'nde de bir lazı canlandırmıştı. Oyuncuların nasıl karakterler de kamera karşısına çıkacakları ise merak konusu oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin kadrosuna transfer olan oyuncular.
Sen Anlat Karadeniz dizisinin kadrosuna transfer olan oyuncular.

Hayranları kütüphane yaptırmıştı

Ulaş Tuna Astepe'nin edebiyata ve kitaplara olan sevgisini yakından takip eden hayranları, Kars'ın Kağızman ilçesindeki Çiçekli Afetevleri Fikri Topkaya İlkokulu/ortaokulu'nun atıl durumda bulunan bir odasını baştan aşağı yenileyip kütüphaneye dönüştürdü.

İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe Sen Anlat Karadeniz dizisinden bir kare

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >