Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusuna 'kütüphane' sürprizi

Ulaş Tuna Astepe, sosyal medyayı aktif kullanmayı tercih etmiyor.
Ulaş Tuna Astepe, sosyal medyayı aktif kullanmayı tercih etmiyor.

Sen Anlat Karadeniz'in başarılı başrol oyuncusu Ulaş Tuna Astepe 'ye hayranları tarafından sürpriz yapıldı. Kars'ta yaşayan hayranları Astepe'ye onun adını taşıyan bir kütüphane yaptırdı. Oyuncunun edebiyata ve kitaplara oldukça ilgili olduğu biliniyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde oldukça başarılı bir performans sergileyen ve hayran kitlesi her geçen gün artan oyuncunun hayranlarından büyük bir jest geldi. Edebiyata ve kitaplara ilgisi olan Ulaş Tuna Astepe için bir kütüphane yaptırıldı.

Kars'ta kütüphane

Kars'ın Kağızman ilçesinde yaşayan hayranları, oyuncunun adını taşıyan bir kütüphane yaptırdı.

Ulaş Tuna Astepe'nin edebiyata ve kitaplara olan sevgisini yakından takip eden hayranları, Kars'ın Kağızman ilçesindeki Çiçekli Afetevleri Fikri Topkaya İlkokulu/ortaokulu'nun atıl durumda bulunan bir odasını baştan aşağı yenileyip kütüphaneye dönüştürdü.

Ulaş Tuna Astepe'ye yapılan kütüphane.
Ulaş Tuna Astepe'ye yapılan kütüphane.

Yapılan kütüphaneye oyuncunun adı verildi.
Yapılan kütüphaneye oyuncunun adı verildi.

İrem Helvacıoğlu krizi gündemdeydi

  • Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, 31 Aralık akşamı yayınlanan bir televizyon programına katıldı. Çekimleri daha önce yapılan programda şarkı söyleyen İrem Helvacıoğlu, reklamlarında da yer almıştı. Ancak görüntüler dizinin yapımcısı tarafından uygun bulunmadığı için kaldırılmıştı. Bu olayın üzerine oyuncu ve dizinin yapımcısı Osman Sınav arasında kriz olduğu iddia edilmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >