Sen Anlat Kardeniz'in 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz
Sen Anlat Karadeniz

Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz'in dün akşam yayınlanan yeni bölümünün hemen ardından 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Atv ekranlarının retying rekortmeni Sen Anlat Karadeniz'in 12. bölümü dün akşam yayınlandı. Bölümün ardından 13. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

12. bölüm özeti
Vedat, mahkemenin şiddet gösteren bir babaya velayeti vermeyeceğini bildiği için Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığına dair bir dilekçe hazırlar. Bu şekilde Nefes'in şiddet yalanı söylediğini iddia edecek ve oğlunun velayetini almak için büyük bir adım atacaktır. Berrak'ın verdiği ilaçlar yüzünden halüsilasyonlar gören Nefes'i, Tahir psikolojik destek almaya zorlar. Ancak bu süreçte duyduğu şey Tahir'i delirtir. Tahir için başka bir yol kalmamıştır; Vedat'ı öldürecektir. Vedat'ı öldürmemek için tek bir sebebi vardır, inancı. Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır. Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir?
12. bölüm özeti Vedat, mahkemenin şiddet gösteren bir babaya velayeti vermeyeceğini bildiği için Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığına dair bir dilekçe hazırlar. Bu şekilde Nefes'in şiddet yalanı söylediğini iddia edecek ve oğlunun velayetini almak için büyük bir adım atacaktır. Berrak'ın verdiği ilaçlar yüzünden halüsilasyonlar gören Nefes'i, Tahir psikolojik destek almaya zorlar. Ancak bu süreçte duyduğu şey Tahir'i delirtir. Tahir için başka bir yol kalmamıştır; Vedat'ı öldürecektir. Vedat'ı öldürmemek için tek bir sebebi vardır, inancı. Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır. Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir?
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >