Serenay Sarıkaya'nın yeni adresi 'Netflix' oldu

Serenay Sarıkaya.
Serenay Sarıkaya.

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya uzun süredir ekranlarda yer almıyor. Alice Müzikali'nde sergilediği başarılı performansla dikkati çeken Sarıkaya'nın yeni adresinin 'Netflix' olduğu iddia edildi. Başarılı oyuncunun Netflix'in, 'Ateşe Koşan' isimli dizisinde başrol oynayacağı belirtildi.

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya uzun zamandır ekranlarda yer almıyor. Alice Müzikali'nde oynayan ve oldukça beğeni kazanan Sarıkaya'nın Netflix ile anlaşarak 'Fi' dizisinden sonra yeniden dijital yayın platformuyla ekranlara döneceği iddia edildi.

Ozan Güven kadroda yer alabilir

Netflix'in hazırlık aşmasında olduğu 'Ateşe Koşan' isimli yapım dördüncü yerli dizi olacak. Hakan: Muhafız isimli dizi, Netflix'in orijinal ilk Türk dizisi oldu. Platform daha sonra Beren Saat'in rol alacağı The Gift isimli yapımı duyurdu. Aşk 101 isimli gençlik dizisi de Netflix platformu içinde çıkacak üçüncü Türk dizisi oldu.

Serenay Sarıkaya'nın başrol oynayacağının iddia edildiği Ateşe Koşan isimli dizi de Netflix'in orijinal yerli yapımları arasında dördüncü dizi olarak yerini aldı. Sarıkaya'nın başrol oynayacağı belirtilen yapımda 'Fi' dizisinde birlikte oynadığı Ozan Güven'in de yer alacağı söylendi.

Serenay Sarıkaya'nın, Netflix ile anlaştığı iddia edildi
Serenay Sarıkaya'nın, Netflix ile anlaştığı iddia edildi

'İçime dönüyorum'

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >