Sıla ile Ahmet Kural olayında şoke eden bir detay daha ortaya çıktı

Sıla ve Ahmet Kural, son birkaç gündür Türkiye gündeminin tam ortasında.
Sıla ve Ahmet Kural, son birkaç gündür Türkiye gündeminin tam ortasında.

Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giden Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Sıla'nın şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural'ın ifade çağrılmasından sonra Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir adliye önünde açıklama yaptı.

"Vücudunun değişik yerlerinde, kafasında ve kulaklarında ciddi ekimozlar var, tedavisi devam ediyor."

"Sırtında vazo kırdı, omzunu ısırdı"

Gündeme bomba gibi düşen Sıla-Ahmet Kural olayına ilişkin çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Posta Gazetesi'nden Mehmet Coşkundeniz, 24 Ekim'de Sıla'nın evine gelen ve alkollü olan Ahmet Kural'ın ünlü şarkıcının sırtında porselen vazo kırdığı, omuzunu ısırdığı ve saçını eline dolayıp sürüklediğini öne sürdü.

İlk şiddet değilmiş!
Ahmet Kural'ın Sıla'nın sırtında porselen vazo kırdığını söyleyen Mehmet Coşkundeniz'in yazısı şöyle: "Sıla'nın yakın çevresinden aldığım bilgiye göre; 29 Ekim'deki olay Ahmet Kural'ın, ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla'ya uyguladığı ilk şiddet değilmiş. Tarih, 24 Ekim. Yer, bu kez Sıla'nın evi. Ahmet Kural, Sıla'nın evine geliyor. Evde, Sıla'nın bir de kadın arkadaşı var. Daha önce aralarında bu kişiyle ilgili tartışma yaşanmış. Ahmet Kural, 'Bu kadınla görüşmeni istemiyorum' demiş."
İlk şiddet değilmiş! Ahmet Kural'ın Sıla'nın sırtında porselen vazo kırdığını söyleyen Mehmet Coşkundeniz'in yazısı şöyle: "Sıla'nın yakın çevresinden aldığım bilgiye göre; 29 Ekim'deki olay Ahmet Kural'ın, ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla'ya uyguladığı ilk şiddet değilmiş. Tarih, 24 Ekim. Yer, bu kez Sıla'nın evi. Ahmet Kural, Sıla'nın evine geliyor. Evde, Sıla'nın bir de kadın arkadaşı var. Daha önce aralarında bu kişiyle ilgili tartışma yaşanmış. Ahmet Kural, 'Bu kadınla görüşmeni istemiyorum' demiş."
"Saçını eline dolayıp sürüklüyor"
Coşkundeniz, yazısına şöyle devam ediyor:"Yine aşırı alkollü olan Ahmet Kural, kadını evde görünce Sıla'yla tartışıyor. Ardından da şiddet uyguluyor. Sırtında porselen vazo kırıyor, omuzunu ısırıyor. Saçını eline dolayıp sürüklüyor. Gördüğünüz gibi şiddetin dozu, adım adım artmış. Yaşananları öğrenince Sıla'nın ölümden kıl payı kurtulduğunu düşündüm. Geçmiş olsun Sıla. Sıla'nın yaşadığı olay, küçük de olsa şiddete maruz kalan kadınlara, "Belki düzelir" diye sabreden kadınlara ders olmalı. Şiddeti bir kez affederseniz, bunu uygulayan kişiye daha ağır şiddet izni vermiş olursunuz. Yani biri size el kaldırdı ama vurmadı. Affederseniz bir sonrakinde vuracağını garanti etmiş olursunuz. Onu da affederseniz vurmakla kalmayıp hastanelik edene kadar darp etmesini kabullenmiş olursunuz. Affetmeyin."
"Saçını eline dolayıp sürüklüyor" Coşkundeniz, yazısına şöyle devam ediyor:"Yine aşırı alkollü olan Ahmet Kural, kadını evde görünce Sıla'yla tartışıyor. Ardından da şiddet uyguluyor. Sırtında porselen vazo kırıyor, omuzunu ısırıyor. Saçını eline dolayıp sürüklüyor. Gördüğünüz gibi şiddetin dozu, adım adım artmış. Yaşananları öğrenince Sıla'nın ölümden kıl payı kurtulduğunu düşündüm. Geçmiş olsun Sıla. Sıla'nın yaşadığı olay, küçük de olsa şiddete maruz kalan kadınlara, "Belki düzelir" diye sabreden kadınlara ders olmalı. Şiddeti bir kez affederseniz, bunu uygulayan kişiye daha ağır şiddet izni vermiş olursunuz. Yani biri size el kaldırdı ama vurmadı. Affederseniz bir sonrakinde vuracağını garanti etmiş olursunuz. Onu da affederseniz vurmakla kalmayıp hastanelik edene kadar darp etmesini kabullenmiş olursunuz. Affetmeyin."
Reklam anlaşması iptal edildi
Ünlü şarkıcı Sıla ile hakkında çıkan iddialar sonrası açıklama yapan Ahmet Kural, sosyal medyadan eleştirini yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncuya bir darbe de reklam yüzü olduğu Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Banka Kural'la çalışmaya devam etmeyeceğini açıkladı.
Reklam anlaşması iptal edildi Ünlü şarkıcı Sıla ile hakkında çıkan iddialar sonrası açıklama yapan Ahmet Kural, sosyal medyadan eleştirini yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncuya bir darbe de reklam yüzü olduğu Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Banka Kural'la çalışmaya devam etmeyeceğini açıkladı.
Avukatı açıklamada bulundu 
Sıla Gençoğlu'nun Avukatı Rezan Epözdemir'in açıklamaları şöyle:


"Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili. Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek. Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz biz. Varsa kanun arama özgürlüğümüzü kullanacağız. Yoksa da saygı duyacağız."
Avukatı açıklamada bulundu Sıla Gençoğlu'nun Avukatı Rezan Epözdemir'in açıklamaları şöyle: "Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili. Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek. Soruşturmanın bir an önce nihayete ermesini bekliyoruz biz. Varsa kanun arama özgürlüğümüzü kullanacağız. Yoksa da saygı duyacağız."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >