'Suicide Squad yeniden': Yönetmen James Gunn oyuncu kadrosunu açıkladı

Suicide Squad'ın yönetmeni James Gunn
Suicide Squad'ın yönetmeni James Gunn

2016 yılında DC Comics'in aynı adlı çizgi serisinden sinemaya uyarlanan Suicide Squad filmi bildiğiniz üzere yeniden çekiliyor.

Suicide Squad'ın yenilenen filminde kadroda eski oyuncular yer alırken yeni isimlerde dahil oldu. Yönetmen James Gunn filmde yer alacak oyuncuların tamamını duyurdu.

● Dünyanın en uzun dizi serisi olarak hafızalara kazınan Doctor Who dizisinin 12. doktoru Peter Capaldi ve Saturday Night Live ile tanıdığımız komedyen Peten Davidson, filmin yeni versiyonunda yer alacak.

DC Comics'in sevilen çizgi roman serisi 'The Suicide Squad'ın 2016 yılında sinemaya uyarlanıp, bekleneni verememesinden sonra yeniden çekilmesi planlanıyor. Bu doğrultuda eski oyuncu kadrosundan birkaç isimle yollar ayrıldı ve yerine yeni isimler dahil edildi.

İlk olarak hangi karakteri canlandıracağı bilinmese de, son dönemin en popüler aktörlerinden İdris Elba'nın kadroya dahil olduğu duyurulmuştu.

Son olarak Variety'nin haberine göre kadroya çok güçlü iki isim daha dahil oldu. Bu isimler ise ikonik Doctor Who dizisinin 12. doktoru olan Peter Capaldi ve Saturday Night Live sayesinde şöhreti yakalayan başarılı komedyen Pete Davidson oldu.

Peter Capaldi ve Pete Davidson Suicide Squad kadrosuna dahil oldu
Peter Capaldi ve Pete Davidson Suicide Squad kadrosuna dahil oldu

Yeni Suicide Squad'ın oyuncu kadrosunun tamamı belli oldu

Suicide Squad'ın yeniden çekilecek filminin yönetmeni James Gunn, oyuncu kadrosunun tamamının Twitter hesabındanpaylaştı.

Çok fazla bağlanmayın


Margot Robbie, Suicide Squad filminde Harley Quinn karakterini canlandırıyor
Margot Robbie, Suicide Squad filminde Harley Quinn karakterini canlandırıyor

Ayrıca Margot Robbie yaptığı bir açıklamada film hakkında soru işaretlerini giderecek konulara açıklık getirdi. Robbie'nin yaptığı açıklamaya göre film, ilk filmin devamı niteliğinde değil. Ancak bağımsız bir film de olmayacak.

Yıllar önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle önce Disney'den kovulan, sonra Warner Bros tarafından işe alınan ve ardından Disney'deki işine de geri dönen James Gunn'ın, Disney ile yollarını ayırdığı dönemde yönetmenliğine getirildiği filmin, 11 Eylül’de okuma provası yapılacak. Filmin prodüksiyonu ise 23 Eylül tarihinde başlayacak.

Yeni "The Suicide Squad" filmi 6 Ağustos 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >