Tom Hanks ve eşi koronavirüsü yendi: Plazma bağışında bulunacak

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson
Tom Hanks ve eşi Rita Wilson

Film çekimi için Avustralya’da bulunan Tom Hanks ve eşi virüs testleri pozitif çıkınca karantinaya alınmıştı. Ünlü çift koronavirüsü yendi ve plazma bağışında bulunacaklarını duyurdu.

"Inquirer.net" sitesinin haberine göre, Amerikalı ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) aşısı geliştirme çabalarına yardımcı olmak için kan ve plazma bağışında bulunmak için gönüllü oldu.

Plazma bağışı akıllarına yattı

Hanks, bir podcast için yaptığı açıklamada, Kovid-19 ile mücadele konusunda ne yapabileceklerini düşünürken plazma bağışının akıllarına yattığını söyledi.

Esprili kişiliğiyle tanınan 63 yaşındaki aktör, yeni tip koronavirüse karşı kendi kanından bir aşı geliştirilmesi halinde buna "Hank-ccine" adının verilmesini isteyeceğini belirtti.

Ne olmuştu?

Hanks ve eşi Wilson, 12 Mart'ta Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

Koronavirüsüne yakalanan ABD’li oyuncu Tom Hanks ve eşi Rita Wilson’dan iyi haberler geldi. Film çekimi için Avustralya’da bulunan çift, virüs testleri pozitif çıkınca karantinaya alınmıştı.

2 hafta boyunca karantinada kalan Hanks ve Wilson, sosyal medyadan durumlarıyla ilgili sık sık bilgi vermiş ve iyiye gittiklerini söylemişti. Çift karantinadan çıkmalarının ardından ABD’nin Los Angeles kentine döndü.

Özel bir uçakla gelen çift, inişin ardından direkt olarak evlerine gitti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >