Tutsak dizisinde yapılan çekim hatası final bölümüne damga vurdu!

Tutsak
Tutsak

Kanal D ekranlarında izleyicisine veda eden "Tutsak" dizisinin aceleyle çekilen final bölümünde yapılan çekim hatası ekranlara damga vurdu!

Reytinglerde istenen başarıyı yakalayamayınca, dizi dün akşam yayınlanan 9. bölümü ile ekranlara veda etti. Tutsak dizisinin aceleye getirilen finalinde yapılan hatalar dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

Çekim hataları gözden kaçmadı!
Ekranlara veda eden Tutsak dizisinin final bölümüne yapılan hatalar damga vurdu.
Çekim hataları gözden kaçmadı! Ekranlara veda eden Tutsak dizisinin final bölümüne yapılan hatalar damga vurdu.
Bir muamma!
Elleri kolları bağlanarak boş bir eve hapsedilen Elif'e yardım etmek için eve gelen Kenan, kavga sonucu aldığı darbeden sonra bayılır. Bunun üzerine Okan evi ateşe vererek olay yerinden kaçar. Alevler içinde kalan ikiliyi kurtarmak için ise  kez olay yerine Bahadır gelir; ki; yangının çıktığı evi nasıl bulduğu ise bir muamma.
Bir muamma! Elleri kolları bağlanarak boş bir eve hapsedilen Elif'e yardım etmek için eve gelen Kenan, kavga sonucu aldığı darbeden sonra bayılır. Bunun üzerine Okan evi ateşe vererek olay yerinden kaçar. Alevler içinde kalan ikiliyi kurtarmak için ise kez olay yerine Bahadır gelir; ki; yangının çıktığı evi nasıl bulduğu ise bir muamma.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >