"Ufak Tefek Cinayetler" dizisinde de sette de gerilim çok yüksek

Ufak Tefek Cinayetler
Ufak Tefek Cinayetler

"Ufak Tefek Cinayetler" geçtiğimiz salı akşamı gergin bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin gerginliği oyunculara da yansıdı Gökçe Bahadır ve Bade İşçil arasında çıkan tartışma sette gerilime sebep oldu.

Geçtiğimiz salı günü yayınlanan 23. bölümde gerilimin çok yüksek olduğu "Ufak Tefek Cinayetler" setinde de gerilim çıktı.

23. bölümde neler oldu

Merve ve Pelin’in başı büyük derde girdi! Her an kendilerini parmaklıklar arkasında bulabilirler. Büyük bir panik ve yeni yeni kurulan oyunlar. Üstelik ikisi de kendini kurtarmanın peşinde. Pek de açık oynamadılar.

Diğer yanda Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam eder. Başlarına geleceklerden habersizler.

Mehmet, Burcu ilişkisinde sona geliniyor. Marifetli bir oyuncu, oyunu ne zaman kaybettiğini hemen anlar… Bu defa kuyulara düşen Burcu oldu. Adalet yerini buldu.

Ve sonunda Sarmaşık’ın en büyük skandalı patlıyor. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlıyor. Kim olduğunu tespit etmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yapıyor. Oya, kuş gibi tuzağa düşüyor.

Sette gerilim

Gökçe Bahadır sete vaktinde gelmeyen ve çekimlerin aksamasına neden olan Bade İşçil ile tartıştı. Bu sorun birkaç kez art arda yaşanınca sıkıntı çıktı. Araya set çalışanları girdi. Olay şimdilik tatlıya bağlandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >