Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel: İlham kaynağım Volkan

Zeynep Demirel'in Yade ve Yeda adında iki kızı var.
Zeynep Demirel'in Yade ve Yeda adında iki kızı var.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel yönetmen koltuğuna oturuyor. İlk filmi olan Krampon için yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanan Demirel, ''Film için ilham kaynağım Volkan oldu. O bana hep spordan bahseder'' dedi. Eş Demirel, filminin kaleci Volkan Demirel'in hayat hikayesi ile alakası olmadığını da sözlerine ekledi.

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, Bilgi Üniversitesi Sinema-TV Bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinde kızları Yade ve Yeda Demirel ile sahneye çıkan eş Demirel hayali olan yönetmen koltuğuna oturmak için kolları sıvadı. Mezuniyet projem diyen Sever bu haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile duyurmuştu.

'Benzeri yapılmamış bir iş'

Zeynep Demirel film çekeceğini ve konusunun futbolla alakalı olacağını sosyal medyadan paylaştığı postla duyurdu. Demirel,

''@daireproductionekibi olarak aylardan beri Türkiye’de benzeri yapılmamış bir proje üzerinde çalışıyoruz. Heyecanlıyız, sabırsızız! Çok yakında yapımına başlayacağımız sinema filmimiz KRAMPON’un ilk görselini sizlerle paylaşmaktan zevk duyarız! Futbol asla sadece futbol değildir. Kadın-erkek, genç-yaşlı demeden bizleri ortak noktada birleştiren evrensel bir spor dalıdır futbol. Sevsek de sevmeksek de bir fikrimiz mutlaka vardır... Ekip olarak bizim de bir fikrimiz vardı. Fikrimiz için çalışmaya başladığımızda önümüze çıkan yaşanmışlıklar ve gerçek hikayeler, motivasyonumuzu daha da arttırdı. Bir çoğumuzun yakından tanıdığı efsanevi futbolcuların zorlu başarı hikayelerinden yola çıkarak Krampon’un içten hikayesine ulaştık. Düdük çaldı... Yakında! #repost@kramponfilm'' sözleriyle filmin afişini paylaştı.

'Filmde Volkanı anlatmayacağım'

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Daire Production adını verdiği yapım şirketinin ilk projesi ise bir futbolcunun hayatını anlatacağı 'Krampon'filminin çalışmalarına başlayan Zeynep Demirel, "İlham kaynağım tabii ki eşim Volkan Demirel. Ancak filmimde anlattığım kişi o değil. İlk uzun metrajımda kamerayı, bildiğim bir konuya, futbola çevirmek istedim" dedi.

Zeynep Demirel, Volkan Demirel.
Zeynep Demirel, Volkan Demirel.

Hayalindeki meslek

Demirel, sektöre nasıl giriş yaptığını da şöyle anlattı: "Aslında benim hayalimdeki meslek yönetmenlik. 'Elmacı' adında orta metraj belgesel filmim var. Şu an festivalleri dolaşıyor. Ressam Ali Elmacı'nın sanatıyla ilgili deneysel bir belgesel. Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nü bitirdim. Bu belgesel de mezuniyet projem" dedi.

Zeynep Demirel'in küçük kızı Yeda.
Zeynep Demirel'in küçük kızı Yeda.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >