Windows XP'nin efsane duvar kağıdını görüntüleyen fotoğrafçı, telefonlara özel 3 yeni tema sundu

Masaüstü
Masaüstü

Microsoft’un bugüne kadar geliştirdiği en iyi işletim sistemlerinden olan Windows XP, kendisiyle bütünleşen bir duvar kağıdıyla tanınmıştı. Bu duvar kağıdını fotoğraflayan Charles O’Rear şimdi de telefonlar için üç yeni fotoğrafla geri döndü.

Microsoft’un 25 Ekim 2001’de piyasaya sürdüğü Windows XP, en fazla tercih edilen işletim sistemleri arasında yer alıyor. Böylesine fazla kullanılan bu işletim sistemiyle özdeşleşen meşhur duvar kağıdı büyük bir kesim tarafından bilinirken önemli bir görüntü olarak hafızalara yer edindi.

1998 yılında analog bir makineyle çekilen meşhur Windows XP fotoğrafa zamanında ödenen telif hakkı bugüne kadar ödenen en fazla miktarlardan biri oldu. ABD’nin Kuzey Kaliforniya’daki Sonoma Country’de çekilen fotoğraf 1 milyarı aşkın bilgisayara erişmeyi başardı. Fotoğrafı bugünlerde çekmek isteyen O'Rear oldukça farklı bir görüntüyle karşılaşmıştı.

Böylesine etkili bir fotoğrafı kaydeden fotoğrafçı Charles O’Rear, şimdi de akıllı telefonlar için 3 yeni fotoğraf çekti. İşte birbirinden etkileyici manzaralara sahip o fotoğraflar…

Maroon Bells (Colorado)

Fotoğraf: Charles O’Rear.
Fotoğraf: Charles O’Rear.

Peek-A-Boo Slot (Utah)

Fotoğraf: Charles O’Rear.
Fotoğraf: Charles O’Rear.

White Pocket (Arizona)

Fotoğraf: Charles O’Rear.
Fotoğraf: Charles O’Rear.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >