Yağmurdan dışarı çıkamayanlara özel: 10 alternatifli GZT listesi

GZT'nin size özel hazırladığı içerikleri izleyerek evde oturmanın tadını çıkarabilirsiniz.
GZT'nin size özel hazırladığı içerikleri izleyerek evde oturmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Yağmurlu havalarda yapılacak en iyi şey evde kalıp bir şeyler izleyerek vakit geçirmektir. Eğer izlediğiniz şeyler keyifli ve öğretici ise evde oturmanın tadını çıkarmanız daha kolay olur. Biz de GZT ekibi olarak Instagram ve YouTube dahil olmak üzere birbirinden özel içerikler hazırladık. Sadece izleyeceğiniz değil, GZT.com'dan okuyacağınız haberlerle de Türkiye ve dünyaya dair detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Yağmurlu havalarda yapılacak en keyifli şeylerden biri de bir şeyler izlemektir. Öğretici ve eğlenceli şeyler izlemeniz için size özel bir liste hazırladık. GZT.com ekibi olarak yaptığımız birbirinden özel içeriklerimizi izleyerek evde oturmanın tadını çıkarabilirsiniz.

İşte size özel 10 GZT içeriği;

1.Nurullah Genç Röportajı - GZT/YouTube

Şair Nurullah Genç'in GZT'ye özel verdiği röportaja YouTube sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Genç'in çocukluğundan itibaren hayatına dair izleri anlattığı röportajda 'Yağmur' şiirini dinlemeyi unutmayın.

2. Olaylar olaylar - GZT/Instagram Stories

Olaylar olaylar serisine GZT Instagram sayfasından ulaşabilir,özet halinde yazılmış bilgileri okuyabilirsiniz. Olaylar olaylar kısa yazılmış maddeleri ve ilgi çekici konularıyla sizi sıkmadan bilgilenmenize katkı sağlayacak.

3. Hemen Anlatalım - Netflix ne yapmaya çalışıyor GZT/Instagram

Platformuna taşıdığı eşcinsellik temalı içeriklerle son günlerin en önemli gündemi konumuna sürüklenen Netflix meselesini bir de bizden dinleyin. 'Hemen Anlatalım' serisinde gündeme dair öne çıkan konuların kısa özetini bulabilirsiniz.

4. Ne demeli? - Çöpe dökülen tonlarca domates GZT/Instagram

İstanbul sebze halinde onlarca kasa domates halka ucuza satılmaması için çöpe atılıyor. Konuyla ilgili yaptığımız 'Ne Demeli?' serisiyle sizde yorum yaparak fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

5. Süslü Füsun - Soru cevap GZT/YouTube

GZT ile özdeşleşen Süslü Füsun serisinin tamamını YouTube kanalımızdan bulabilirsiniz. Hem Darülaceze'yi tanıtan hem de sizden gelen soruları cevaplayan Süslü Füsun'un videolarına bayılacaksınız.

6. Arka Mahalle - Chopper Kulüpleri GZT/YouTube

Arka Mahalle serisine YouTube kanalından ulaşabilirisniz. Serinin ikinci bölümü Chopper Kulüplerini ele alıyor. Özellikle motora meraklı olanları keyifle izleyecekleri bir 10 dakika bekliyor.

7. Sistem - Anime GZT/YouTube
Japon çizgi sanatı 'manga' çizimlerinden hayat bulan 'anime'lerneden seviliyor? Çizgi filmden farklı neler? Alanında uzman isimlerden ve anime severlerden alınan görüşleri izleyebilir konuyla alakalı bilgi edinebilirsiniz.

8. GZT Hashtag - Mannequin Challenge GZT/Instagram

GZT Hashtag sosyal medyanın eski akımlarından biri olanMannequin Challengeanlatıyor. Mannequin Challenge ne demekti? Çıkış noktası neydi? Bir de bizden dinleyin.

9. Hashtag işaretini ilk kez Bizanslıların kullandığı ortaya çıktı haber / GZT.com

Türkiye ve dünyaya dair tüm haberler dahil olmak üzere kültür sanata dair her şeyi takip etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

10. Sivrisinekler - GZT/Instagram Stroies

Sivrisineklerle ilgili hazırladığımız serimizi izleyerek nasıl korunacağınıza dair bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >