Yılmaz Erdoğan: Beyaz artık YouTuber oldu

​Yılmaz Erdoğan.
​Yılmaz Erdoğan.

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye jüri koltuğunda otururken bir YouTube programıyla sevenlerinin karşısında olacağını açıklamıştı. Öztürk programına Yılmaz Erdoğan'ı konuk olarak aldı. Kahkaha tufanının yaşandığı programda Erdoğan: ''Beyaz fenomen olmuş, YouTuber olmuş dediler ama ben inanmadım'' diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk 20 yılı aşkın yaptığı Beyaz Show programına bu sene ara vererek O Ses Türkiye'de jüri koltuğuna oturmuştu. Yaptığı esprilerle programa damga vuran şovmen yeni bir YouTube kanalı açacağını söyleyerek herkesi şaşırtmıştı. O Ses'in final vermesinden sonra kanalına da ağırlık veren Öztürk konuk olarak Organize İşler Sazan Sarmalı filmiyle oldukça beğenilen ve gündeme gelen Yılmaz Erdoğan'ı ağırladı.

Yılmaz Erdoğan ve Beyazıt Öztürk'ün YouTube programından bir kare.
Yılmaz Erdoğan ve Beyazıt Öztürk'ün YouTube programından bir kare.

'Duydum ki fenomen olmuşsun'

Yılmaz Erdoğan ünlü şovmen hakkında;

  • ''Duydum ki fenomen olmuşsun. Fenomen olmuş dediklerinde yapmaz dedim. Önceden programını bin kişi izliyordu. Şimdi 2 kişiyle berabersin. Abone sayın mı var? Doğal gaz gibi bir şey herhalde. Benim oğlumda senin gibi YouTuber arada kanal sahipleri olarak görüşün.'' diyerek esprileriyle ünlü şovmeni güldürdü.

'Bu işi yapman lazım'

Beyazıt Öztürk ise Erdoğan'a;

  • YouTube girersen neler yapabileceğini düşünüyor musun? Cidden bu işi yapman lazım. Otur ciddi ciddi düşün. İster ekibimle görüş istersen benimle konuş ama cidden bu işi yap. Çünkü bu işin sonunda gelecek var. Yine film yap ama bu işi düşün. Bana da bir şeyler sorabilirsin. Yap bu işi diyorum'' diyerek güldürdü.

'Mecralar değişti'

İzlemek isteyenler için;

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >