Yorgunluğunuzu geçirmenizi sağlayacak altın değerinde 6 formül

Yorgunluk nasıl giderilir?

İş, aile, ev ve okul stresi derken kendinize zaman ayıramıyor ve çok mu yoruluyorsunuz? O halde sizlere mini bir reçetemiz var. Yorgunluk nasıl giderilir aramalarınızı sonlandırıp her maddesini tek tek not edeceğiniz bir reçete içerik.

Hayatımız; uçsuz, bucaksız bir maraton. Fakat bu maraton yeri geldiğinde monotonluk ile mücadele ediyor. İşte bu noktada karşımıza yorgunluk kavramı çıkar.

Bizlerin amacı, sizleri bu histen kurtarmak. Sadece 6 formül hazırladık ve sizden bunları uygulamanızı istiyoruz.

Göreceksiniz, düzene girdiği zaman yorgunluk hissinden kurtulmuş olacaksınız.

Kahvaltı ihmal edilmemeli

                                    Uyandınız ve yoğunluğunuzdan dolayı yalnızca kahve içmeyi ve bunun size yetecek olduğunu düşünüyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Muhakkak ki kahvaltınızı etmeli ve açlık hissinden kurtulmalısınız. Daha enerjik bir yapıya sahip olmak isterseniz, düzenli olarak lifli gıdaları tercih edebilirsiniz.
Kahvaltı ihmal edilmemeli Uyandınız ve yoğunluğunuzdan dolayı yalnızca kahve içmeyi ve bunun size yetecek olduğunu düşünüyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Muhakkak ki kahvaltınızı etmeli ve açlık hissinden kurtulmalısınız. Daha enerjik bir yapıya sahip olmak isterseniz, düzenli olarak lifli gıdaları tercih edebilirsiniz.
Omega 3'den eksik kalmayın

                                    Herkes balık sevmez. Örneğin bu içeriğin sahibesi olan editörünüz de sevmez. Fakat konumuz bu değil. :) Her ne kadar balık sevmesek de, onun içerisinde taşıdığı Omega 3 vitaminine ihtiyacımız oldukça yüksek. Ama illa ki başka bir şey yemek istiyorsanız, ceviz de bu anlamda iyi gelecektir.
Omega 3'den eksik kalmayın Herkes balık sevmez. Örneğin bu içeriğin sahibesi olan editörünüz de sevmez. Fakat konumuz bu değil. :) Her ne kadar balık sevmesek de, onun içerisinde taşıdığı Omega 3 vitaminine ihtiyacımız oldukça yüksek. Ama illa ki başka bir şey yemek istiyorsanız, ceviz de bu anlamda iyi gelecektir.
Çay ve kahveye birazcık 'su' molası

                                    Bunu sıkça duydunuz. Çay ve kahve bu kadar tüketilmemeli, vücudun su isteği geride bırakılmamalı. Günde en az 8 bardak su içerseniz; toksinlerden arınır, vücudunuzdaki metabolik süreçlerin düzenli ilerlemesini sağlamış olursunuz.
Çay ve kahveye birazcık 'su' molası Bunu sıkça duydunuz. Çay ve kahve bu kadar tüketilmemeli, vücudun su isteği geride bırakılmamalı. Günde en az 8 bardak su içerseniz; toksinlerden arınır, vücudunuzdaki metabolik süreçlerin düzenli ilerlemesini sağlamış olursunuz.
Ama ben çay insanıyım! 

                                    Tam olarak bu cümleyi kuranlar, o halde bu maddemiz sizin için geliyor. Böbrek hastalığı, yüksek tansiyon veya kalp ritim bozukluğu gibi problemleriniz yoksa, günde 2-3 fincan beyaz çay tüketerek enerji ihtiyacınızı sağlayabilirsiniz.
Ama ben çay insanıyım! Tam olarak bu cümleyi kuranlar, o halde bu maddemiz sizin için geliyor. Böbrek hastalığı, yüksek tansiyon veya kalp ritim bozukluğu gibi problemleriniz yoksa, günde 2-3 fincan beyaz çay tüketerek enerji ihtiyacınızı sağlayabilirsiniz.
Spora dikkat ediyoruz

                                    İş hayatı sürecinde otobüs, metrobüs, metro ve ofis süreci bizleri monotonluğa iter ve bizler bu süreçte yürümeye bile ihtiyaç duyarız. O halde mümkün olduğunca iş çıkışlarını ve öğle aralarını yürüyüşle geçirmeye bakın.
Spora dikkat ediyoruz İş hayatı sürecinde otobüs, metrobüs, metro ve ofis süreci bizleri monotonluğa iter ve bizler bu süreçte yürümeye bile ihtiyaç duyarız. O halde mümkün olduğunca iş çıkışlarını ve öğle aralarını yürüyüşle geçirmeye bakın.
Beş dakika daha!

                                    Otuz yaşında genç bir kadın da olsanız bu cümleyi kurarsınız. Çünkü vücudunuz yorgun ve uykuya muhtaçtır. Bu durumdan kurtulmak ve yorgunluğunuza son vermek istiyorsanız, günde en az 8 saat uyumanız şart.
Beş dakika daha! Otuz yaşında genç bir kadın da olsanız bu cümleyi kurarsınız. Çünkü vücudunuz yorgun ve uykuya muhtaçtır. Bu durumdan kurtulmak ve yorgunluğunuza son vermek istiyorsanız, günde en az 8 saat uyumanız şart.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >