Zuhal Topal'dan sert çıkış: 'Acun Ilıcalı algı operasyonu yapıyor'

Program formatını çaldığı gerekçesiyle ünlü sunucu Zuhal Topal ile arası bozulan Acun Ilıcalı, Topal'a yüklü miktarda bir tazminat davası açmaya hazırlanıyor.
Program formatını çaldığı gerekçesiyle ünlü sunucu Zuhal Topal ile arası bozulan Acun Ilıcalı, Topal'a yüklü miktarda bir tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Medya patronu Acun Ilıcalı, ünlü isim Zuhal Topal'ın sunduğu programın kendi programı Yemekteyiz'e benzediği için kanala ve sunucuya format davası açacağını açıkladı. Olay üzerine bir magazin programına katılan Zuhal Topal, Ilıcalı hakkında ilginç iddialarda bulundu.

  • Acun Ilıcalı ve Zuhal Topal arasında format gerginliği devam ederken; Acun Ilıcalı kararını verdi. Kızgın olduğu Zuhal Topal'a ağır bir tazminat davası açmaya hazırlanıyor.
Ünlü isimlerden Zuhal Topal ve Acun Ilıcalı gerginliği devam ediyor.
Ünlü isimlerden Zuhal Topal ve Acun Ilıcalı gerginliği devam ediyor.

Başarılı televizyoncunun, twitter'da yaptığı açıklama şöyle:

  • "Üzülerek söylemek isterim ki, Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada, Yemekteyiz’in açıkça taklididir. Dünyanın en büyük format şirketlerinden ITV de ülkemizde yaşanan bu olaya anlam veremeyerek, bu emek ve fikir hırsızlığına dava açmaya hazırlanıyor..
  • Fox Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner’in bu yanlışlığa acil son vermesini bekliyoruz. Formatçıların emeğinin karşılığını ödeyen yapımcı ve kanalları da bu haksızlığa karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz."
"Bal gibi de aynı işte"

                                    Zuhal Topal'la bireysel bir sorununun olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, şunları söyledi:"Ben Exathlon'u yaparken, Survivor'ın format sahiplerine danıştım aman bir benzerlik olmasın diye... Onlar da Ada Konseyi falan olmasın dediler. Hepsini dikkate aldık... Zuhal Topal'ın yaptığı ancak bizde olur. Aynı değil format diyorlar, nesi aynı değil, bal gibi de aynı işte."
"Bal gibi de aynı işte" Zuhal Topal'la bireysel bir sorununun olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, şunları söyledi:"Ben Exathlon'u yaparken, Survivor'ın format sahiplerine danıştım aman bir benzerlik olmasın diye... Onlar da Ada Konseyi falan olmasın dediler. Hepsini dikkate aldık... Zuhal Topal'ın yaptığı ancak bizde olur. Aynı değil format diyorlar, nesi aynı değil, bal gibi de aynı işte."
"Acun, algı yaratmaya çalıştı"

                                    Konu hakkında 2. Sayfa'ya açıklama yapan Zuhal Topal, şunları söyledi:"Kamuoyunda algı yaratmaya çalışıyor ama mesajları okudunuz mu hiç? İnsanlardan bana destek mesajları geliyor, ona da ayda bir böyle destek geliyor. Sanki dava açılmış, kazanılmış gibi bir algı yaratmaya çalışıyor ama başarılı olamadılar. Acaba reytinglerim bu kadar iyi olmasaydı gene bu dava açılır mıydı? Hoş hala açılmış da değil."
"Acun, algı yaratmaya çalıştı" Konu hakkında 2. Sayfa'ya açıklama yapan Zuhal Topal, şunları söyledi:"Kamuoyunda algı yaratmaya çalışıyor ama mesajları okudunuz mu hiç? İnsanlardan bana destek mesajları geliyor, ona da ayda bir böyle destek geliyor. Sanki dava açılmış, kazanılmış gibi bir algı yaratmaya çalışıyor ama başarılı olamadılar. Acaba reytinglerim bu kadar iyi olmasaydı gene bu dava açılır mıydı? Hoş hala açılmış da değil."
Survivor’ın benzerini yap Survivor’ın da reytingleri düşer!

                                    “Yemekteyiz’in reytingleri düştü” deyince iyice damarına bastım. Düşer tabii... Sen de git Survivor’ın benzerini yap Survivor’ın da reytingleri düşer. Popstar dönemini hatırlasana nasıl birbirlerinden çalıyorlardı.”
Survivor’ın benzerini yap Survivor’ın da reytingleri düşer! “Yemekteyiz’in reytingleri düştü” deyince iyice damarına bastım. Düşer tabii... Sen de git Survivor’ın benzerini yap Survivor’ın da reytingleri düşer. Popstar dönemini hatırlasana nasıl birbirlerinden çalıyorlardı.”
Şubat ayında başlaması planlanıyor

                                    Bu arada Exathlon’u kesinlikle Türkiye’ye getirmemeye karar veren Ilıcalı, “Survivor varken olmaz. Kafa karıştırırız” diyor. 


Şubat ayında başlaması planlanan Survivor, Türkiye ve Yunanistan ayağında olacak.
Şubat ayında başlaması planlanıyor Bu arada Exathlon’u kesinlikle Türkiye’ye getirmemeye karar veren Ilıcalı, “Survivor varken olmaz. Kafa karıştırırız” diyor. Şubat ayında başlaması planlanan Survivor, Türkiye ve Yunanistan ayağında olacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >