10.gün iftar menüsü

10.gün iftar menüsü
10.gün iftar menüsü

Ramazanın 10.gününe geldiğimiz bugünde de klasik ama yeri hiçbir şeyle dolmayan bir çorba tarifiyle biz geldik. Tam anlamıyla bir klasik olan tarhana çorbasına kendimizden bir dokunuş yaptık ve içerisine tulum peyniri ekleyip lezzetini ikiye katladık. Sizce bu tarif bu akşam iftar sofrasında denenir mi? Klasik tarhanadan devam mı?

İÇİNDEKİLER

Tulum peynirli tarhana çorbası

Klasik tüm lezzetlerle arası iyi olanlar ama farklı lezzetlere de her daim açık olanlar, işte bu tarifimiz tam da sizlere göre. Asırlardır sevilerek yapılan tarhana çorbasına minik bir tulum peyniri dokunuşu yapmaya ne dersiniz?

Sebzeli tavuk sote

Leziz mi leziz bir tavuk sote tarifinde olması gereken her şeyin olduğu sebzeli tavuk sote tarifimizle klasiklere saygı duruşu! Pratik ve ekonomik bir ana yemek tarifi olan sebzeli tavuk sote bugünkü iftar soframızın yıldızı.

Yeşil fasulyeli bulgur pilavı

Zeytinyağlı dendiği an akla ilk düşenlerden biridir yeşil fasulye. Neyin içinde olursa olsun, bir kere bir tarifin içinde bulundu mu her şeyin lezzetini ikiye katlar. Yeşil fasulyeli bulgur pilavı da işte bu sebeple tadı aklınızdan uzun süre silinmeyecek o tariflerden biri!

Yoğurtlu mor lahana salatası

Hazırlanabilecek en pratik salata tarifi için sizleri şöyle alalım! Hızlı tarifler dendiğinde Lokmacığınız her daim imdadınıza yetişiyor. Tarif bizden, yapması sizden!

Sarımsaklı ayran

Ramazan boyu her yemeğin yanında mutlaka içecek bir şey arayanlar için bugün menüde sarımsaklı ayran var. Üstelik sarımsaklı ayranın kokusundan çekinmenize de gerek yok. Çünkü bu tarifin kokusu yok.