25. Gün iftar menüsü: Rengarenk bir menü!

25. gün iftar menüsü
25. gün iftar menüsü

Ramazana elveda demek için son 5 günümüz kaldı. Hüzünlüyüz ancak huzurluyuz da.. Lokmacığınız Ramazanın ruhuna yakışır menüler vermeye elbette devam ediyor. İşte 25. gün iftar menümüz! Tarifleri deneyecek olan herkese şimdiden afiyet şifa olsun.

İÇİNDEKİLER

Yoğurtlu semizotu çorbası

Salatası, yemeği ve her şeyi! Çok sevdiğimiz semizotunun bu kez de yoğurtlu çorbasını yaptık. Semizotu çorbası nasıl yapılır? Tarifin detayları Lokma'da.

Tavuk köfte

Tavukla yapılabilecek tarifler listesinde en lezzetlilerden olan tavuk köftesi tarifi ile 25. güne "merhaba" diyoruz. Tavuk köftesi severler bizce bir de Lokma'nın tarifini denemeli!

Domatesli biberli bulgur pilavı

Neredeyse tüm yemeklerin yanına yakışan bulgur pilavını Lokmacığınız farklı farklı şekillerde deniyor ve size en güzel tarifleri veriyor. Bu tarif de onlardan biri! Domatesli biberli bulgur pilavı tarifi sizlerle!

Sumaklı patlıcan salatası

Közlenmiş patlıcanı harika bir salataya dönüştürmek için tek ihtiyacınız olan şey domates ve soğan. Her yemeğin yanına yakışan sumaklı patlıcan salatası tarifi yine Lokmacığınızdan...

Hurma-labne kremalı kemalpaşa tatlısı

Eminiz kemalpaşa tatlısını hiç böyle görmediniz! Hurma ve labne ile hazırladığımız tatlı krema ile kemalpaşa tatlısına seviye atlatıyoruz! Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Kuru reyhan şerbeti

"Lokmacım reyhan şerbetini çok seviyorum ama taze reyhan bulmakta zorlanıyorum." diyenlerin ellerini görelim! Lokmacığınızdan kuru reyhanla yapılan reyhan şerbeti tarif geldi!