26.gün iftar menüsü

26.gün iftar menüsü
26.gün iftar menüsü

Ramazan ayına veda etmeye günlere kala, evlerde tatlı bir bayram telaşı da başlamışken kendimizi çok yormayalım dedik ve bu akşam iftara bayram temizliği arasına sıkıştırılabilecek nispeten daha kolay tarifler yapmayı tercih ettik. Makarnasından, muhallebisine çok da yorulmadan enfes bir iftar sofrası hazırlayabileceğiniz bu menümüzün yıldızı bizim için: Kapya biberli ezme!

İÇİNDEKİLER

Mercimek çorbası

Mercimek çorbası nasıl yapılır? Sorusuna cevap ararken kusursuz tarifin karşınıza çıkabileceği en doğru yerdesiniz... Arkanıza yaslanın ve tam kıvamında bir mercimek çorbasının tadını çıkarın!

Fırında sebzeli kuzu sote

Klasik et sote tariflerinden sıkılanların aradığı o tarif burada! Dana eti yerine kuzu eti kullanarak yaptığımız 'Fırında Sebzeli Kuzu Sote' tarifimiz için sizleri şöyle alalım!

Mantarlı kaşar peynirli makarna

Pratikliği ve lezzeti sayesinde sofralarımızda kendine sıklıkla yer bulan makarna tariflerine minik bir güncelleme! Mantar ve kaşar peynirinin lezzetli işbirliği ile makarnanın tadını ikiye katlayan bir makarna tarifine var mısınız?

Kapya biberli ezme

Meze tarifleri söz konusu olunca eli her daim öncelikle domates ve bibere gidenleri şöyle alalım! Ana yemeklerinizin yanına çok ama çok yakışacak 'Kapya Biberli Ezme' tarifimizi kaydetmeyi unutmayın!

Damla sakızlı muhallebi

"Sütlü tatlı tarifleri söz konusu oldu mu akan sular durur Lokmacığım." diyen herkes buraya! Damla sakızı aromasını buram buram hissedeceğiniz bu tarifimizle aradığınız pratik ama lezzetli muhallebi tarifini bulmuş olabilirsiniz!