Barilla'dan tüm makarna çeşitlerine özel playlist!

musebycl.io/
musebycl.io/

İtalya'nın en ünlü makarna markalarından Barilla ve İtalya'nın en ünlü reklam ajanslarından Publicis Italy; son zamanların en popüler uygulamalarından Spotify ile eğlenceli bir işbirliğine imza attı ve makarna yapmayı keyifli bir deneyim haline getirdi. Öyle ki spagettiden, fusilliye, farfalleden, linguineye birçok makarna çeşidinin pişme sürelerine özel hazırlanmış playlistleri dinlemeyen kalmasın!

Designboom.com
Designboom.com

Öğrenci evlerinin olmazsa olmazı, uzun uzadıya yemek yapmaya vaktimizin olmadığı günlerde sofralarımızın yıldızı olan makarnanın bundan sonra kendine has bir ritüel ile yapılacak olmasına ne diyorsunuz?

Makarnanızı seçin, mutfağın yolunu tutun ve Spotify müzik listelerinize bir yenisini eklemeye hazır olun. Unutmayın ki Barilla ve Spotify işbirliğinin tadını en çok biz makarna severler çıkaracak!

Çalma listelerindeki keyifli şarkılar için ise Spotify'dan aldıkları veriler üzerinden İtalya'da en çok dinlenen müzik türlerinden tercihler yapan Barilla hiphop, pop, indie vb. müzik türlerinden oluşturduğu kaliteli çalma listeleri ile hem İtalyanlardan hem de müzik severlerden tam not almayı başardı.

7 dakikada pişen spagetti için 7 dakikalık, 11 dakikada pişen fusilli için 11 dakikalık, 10 dakikada pişen linguini için 10 dakikalık çalma listeleri hazırlayan Barilla'nın birbirinden keyifli çalma listeleri ile makarna yapmak bundan böyle gerçek bir keyif işine dönüşecek!