Bayram sonrası şöyle bi' arınalım!

Detoks içecekleri
Detoks içecekleri

Kurban Bayramı'nda tatlıdır yemektir vücudumuz iyice yoruldu! Biraz arınmanın vakti geldi diye düşünüyoruz. Lokmacığınız arındırıcı içecek tariflerini çok seviyor. Sitemizde bol bol olan bu tariflerden en güzellerini sizler için derlemeye geldik! O zaman ne diyoruz: "Hep birlikte arınalım."

Mor detoks içeceği

Kim der buna detoks içeceği diye! Bu içeceği sabah kahvaltısı ya da öğle yemeği yerine tüketebilirsiniz. Ancak biz 1 ya da 2 gün ile sınırlı şekilde yapılmasını öneriyoruz. Daha uzun günler yapmak istediğiniz detokslar için mutlaka bir doktora danışmalısınız.

Gün boyu detoks suyu

İşte gün boyu tüketebileceğiniz hafif mi hafif ama müthiş arındıran bir su! Üstelik salatalık, limon ve çilek, suyunuza çok güzel bir aroma katacak. Bu sayede su içme oranınız da artacak. Bu detoks suyunu 3-4 gün boyunca tüketebilirsiniz. Ancak düşük tansiyonu olanların limon oranını azaltmasında fayda var!

Sarı detoks içeceği

Metabolizmayı hızlandıran ve enerjiyi iki katına çıkaran bir içecek tarifiyle geldik! Ananasın ne kadar iyi bir ödem atıcı olduğundan daha önce de bahsetmiştik. Bu tarif de diğerleri gibi hem lezzetli hem de harika bir ödem atıcı. Linki ekliyoruz ve bu tarifi mutlaka tavsiye ediyoruz!

Kırmızı detoks içeceği

Tam pancar zamanında karaciğer dostu doyurucu ve ödem attırıcı güzel bir tarifimiz var! Pancar kanın oksijen taşıma kapasitesini artırmakla kalmaz aynı zamanda kasların optimum şekilde çalışması için gereken oksijen miktarını azaltır. Bu yüzden sporcular için de iyi bir takviyedir. Deneyeceklere afiyet olsun!

Yeşil detoks içeceği

Yeşil elmanın kahveden daha fazla uyku açıcı etkisi olduğunu biliyor muydunuz? Yeşil detoks içeceği hem uyku açıcı etkiye sahip hem de içeriğindeki diğer malzemelerle harika bir ödem söktürücü! Bayram sonrası detoksları için çok iyi bir tercih olacaktır.