Birbirinden nefis muhallebi tarifleri

Birbirinden nefis muhallebi tarifleri
Birbirinden nefis muhallebi tarifleri

Ansızın bastıran tatlı krizleri söz konusu olduğunda yapılabilecek en kolay tariflerin başında muhallebi tariflerinin geldiği konusunda hemfikir miyiz? Bizim gibi düşünen herkesi şöyle alalım. Basit mi basit bir tatlı tarifini nasıl dillere destan bir lezzet şölenine dönüştürebiliriz? İşte böyle... Birbirinden nefis muhallebi tarifleri Lokmacığınızda!

İÇİNDEKİLER

Nar reçelli muhallebi

Tercihi genellikle sütlü tatlı tariflerinden yana olanları şöyle alalım. Yapımı en kolay sütlü tatlı tariflerinden biri olan muhallebinin en iyi versiyonu olan nar reçelli muhallebi tarifi Lokmacığınızda sizleri bekliyor...

Türk kahveli üzümlü muhallebi

Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır... Peki ya bir kase Türk kahveli üzümlü muhallebinin? Klasik muhallebi tarifinden sıkılmış, farklı lezzetlerin peşinde olan herkes bu tarifi kaydetsin! Türk kahveli üzümlü muhallebi ile her şeyin tadı bir başka.

Portakal pelteli muhallebi

En sevilen kış meyvelerinden biri olan portakalın tadı damaklardan uzun süre silinmeyecek bir pelte tarifinin başrolünde. Portakal pelteli muhallebi tarifi ile bildiğiniz tüm muhallebi tariflerinin pabucu dama atmaya hazır olun.

Ayva reçelli muhallebi

Kışın gelişini dört gözle beklediğimiz meyvelerden biri olan ayvanın önce reçelini sonra tatlısını yapıyoruz. Ayva reçelini kenara ayırın ve bu enfes muhallebi tarifinde değerlendirin...

Bal kabaklı muhallebi

Klasik mi klasik bir sütlü tatlı tarifi olan muhallebiye sonbahar güncellemesi! Bal kabağının enfes aroması bu kez tadı damaklardan uzun süre silinmeyecek bir muhallebi tarifinin başrolünde!